2019.03.08. 10:42:57 9454 261

Micsoda nők! – Filmek nőkről, nőknek, nőnapon
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hölgyeim, itt a „csakaminapunk”, vagyis a nőnap!:-) Ilyenkor nincs más dolgunk, mint fogadni a bókokat, jókívánságokat, gyönyörű virágokat, finom bonbonokat, sütiket, hátradőlni, és pihenni! Hát, ha a mondat első fele stimmel is, a hátradőlés, pihenés nem mindig jönne össze.

Nőnapi filmek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nőnapi filmek

Ha megvalósulni nem is fog, legalább játsszunk el a gondolattal: mi lenne, ha sikerülne egy kicsit pihennünk, hátradőlni, és a legnagyobb gondunk az lenne, vajon milyen filmet nézzünk meg a nagy pihenés közepette. Nekünk ez a néhány alkotás szerepel a nőnapi listánkon. És Neked?

Millió dolláros baby

Történet egy mindenre elszánt, az élettől csak kevéske jót kapó nőről, aki – az élet, a környezet bármennyire is igyekszik megakadályozni ebben – minden erejével küzd, hogy elérje célját. Történet egy nehezen indult barátságról, aminek igen nehéz próbát kell kiállnia…

Mona Lisa mosolya

Probléma-e, ha fiatal, tehetséges nők karrier helyett inkább a csinos feleség szerepét választják? Csak azért, mert ezt várja el tőlük a társadalom? Esetleg önszántukból? A film főhőse (akit az isteni Julia Roberts alakít), egy fiatal, ám igencsak magabiztos, kissé feminista tanárnő szerint ez igenis gond. Ám mi van, ha mások nem így gondolják?

Máris hiányzol

Gyönyörű történet két barátnőről, akik az élet minden egyes szakaszán egymás mellett állnak. És még az életen túl is…

Fekete hattyú

Mi, nők, állandóan rivalizálunk. Ha nem egymással, akkor éppen saját magunkkal. Ahogy teszi ezt a filmben a tehetséges, ám anyja által állandó ellenőrzés alatt tartott balerina, akit Natalie Portman alakít.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...