2018.12.10. 16:48:42 11123 379

Miből készülhet a kézkrém? - 4+1 dolog, ami feltétlenül kell hozzá!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A téli zimankóban egyvalami biztos nem hiányozhat a kézi-, vagy éppen hátizsákunkból: egy jól bevált kézkrém, hogy így is óvjuk kézfejünk bőrét a kinti cidri, valamint a benti, fűtés miatti száraz levegő okozta káros hatásoktól. És ha mindezt házilag is el tudnánk készíteni a kis boszorkánykonyhánkban, az lenne csak az igazi.

Kézkrém házilag - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kézkrém házilag

Kézkrém, házilag? Miért ne! Szerezd be ezt a néhány dolgot hozzá, keverj, kavarj és már kész is!

Kézkrém házilag

Irány a drogéria, biobolt, ahol könnyedén beszerezheted a következő hozzávalókat:

  • 40 gramm sheavaj

  • 14 gramm méhviasz

  • 2 evőkanál mandulaolaj

  • 5 csepp éteri olaj, például levendula

  • 20 gramm kakaóvaj

-tiszta, lehetőleg steril, csavaros tetejű tégely

A kakaóvajat, méhviaszt és a mandulaolajat tedd egy edénybe, és vízgőz fölött olvaszd fel, dolgozd össze. Ha kész, vedd el az egészet a gőzről, és keverd hozzá a sheavajat. Kanállal vagy habverővel is keverheted, egészen addig, amíg szép egyenletes nem lesz. Ha ezzel is megvagy, mehet bele a pár csepp éteri olaj, de tényleg csak néhány csepp, maximum 6! Ha megvagy, mehet az egész a tégelybe! És már kész is! Persze, ne feledkezz meg a rendszeres krémezésről sem!:-) Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...