2020.07.21. 08:28:15 12592 311

Mi történik, ha légy száll az ételre?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hajkurásszuk naphosszat, mintha nem lenne jobb dolgunk. Csapkodunk, legyezünk, légyirtót fújunk, ragacsot aggatunk a csillárra... Röviden: nem igazán kedveljük a legyeket. De vajon tényleg rászolgáltak erre a nagy utálatra?

Légy - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Légy

Azt tudod, hogy hogyan fogyasztja el elemózsiáját a légy? Mivel nincs szája és foga, harapni nem tud, sajátos megoldást kell alkalmaznia. Kis szívószálszerű, nyaló-szívó szerve van, amivel szépen megnyálazza az ételt, folyékony állagot hoz létre ez által, amit már magához tud venni. Ezért szoktuk azt mondani, hogy beköpi az ételt.

Első sorban állati ürülék, rothadó hús, gyümölcs szerepel a menüjében... Guszta, igaz? Rászáll a te ételedre is, s kapaszkodj meg: akár 600 baktériumfaj is képes vele utazni.

Terjeszt remek kis betegségeket is, mint például a tífusz vagy a vérhas. Egyes források szerint akár 65 fajta betegséget is át tud adni az embernek. Meg egy csomó kórokozót. Szóval igen, eléggé rászolgált az utálatra. Tartsuk távol a legyeket attól, amit megeszünk...

Forrás: wikipedia.org

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...