2024.05.19. 15:30:36 4946 195

Mi sem egyszerűbb! - A ragyogó haj 3+1 titka
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tegye fel a kezét, akinek szerepel a kívánságlistája valahányadik helyén a mindig fényes, mindig selymes, puha tapintású haj! Na ugye, hogy sokan ábrándozunk erről! Hidd el, nem is olyan elérhetetlen ez az állapot!

Hullámos haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hullámos haj

Csak figyelj erre a 4 dologra, lehetőség szerint igyekezd elsajátítani, és máris megvan a megoldás a fénytelen, kesze-kusza tincsek ellen. A tuti tippek pedig nem máshonnan érkeznek, mint Japánból! Lássuk, mi a bevált módszer a japán hölgyeknél!

Nem mindegy a sorrend!

Szenzációsan keverik a különböző hajápolási termékeket, de közben nagyon is figyelnek a sorrendre!

  • Bele a sűrűjébe! Az első körben érdemes a sűrűbb állagú szereket a hajra felvinni, méghozzá úgy, hogy a kezedre adagolsz belőle, kicsit elkened és úgy viszed fel a tincseidre.

  • Jöhetnek az olajok? Naná, második körben az olajosabb állagú hajápolókat érdemes a tincseidre kenni. Ezek táplálják a hajat, és némi fényt is kölcsönöznek már neki.

  • Védd is! Utolsó körben jöhet némi fixáló a hajra, hogy jobban tartson. És persze ne feledkezzünk meg a fényvédelemről sem, pláne nyáron!

Ha jöhet egyszerre!

A fenti módszer a rétegezés technikáját mutatta, amikor is egymásra kerülnek ezek a szerek. Ha vagány vagy, ezeket akár össze is keverheted és egy körben is felviheted a tincseidre. Vagyis úgy gondolod, a fenti termékeket akár egymással vegyítve, kombinálva is a „hajadra kenheted”. A lényeg, hogy arra ügyelj, hogy bizonyos termékek inkább még a nedves hajon hatnak jobban, mások pedig inkább a már szárazra fújt sörényen használhatóak.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...