2023.01.13. 11:02:38 6569 268

Mi legyen a sapka alatt?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A fenti kérdésre viszonylag egyszerű a válasz: a fejünk, kicsit pontosabban a hajas fejünk. Ám nagyon nem mindegy, hogyan és miként kerül fejünkre a fejfedő, melyre – bármennyire is kerülnénk a viseletét – igencsak szükségünk van a téli hidegben.

Bojtos sapka - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bojtos sapka

Nyilván mindenki pontosan tudja, miről beszélek. A sapka alól előbukkanó frizura már nagyon nem az, amit reggel otthon elkészítettünk. Meg amúgy is százfelé szállnak a tincseink, megérjük összeszedni és a fejünkre simítgatni őket. Mit tehetünk, hogy ez a kellemes, meleg viselet ne tegyen túl nagy kárt kinézetünkben? Íme, néhány tipp!

Ne feledkezz meg róla!

Hogy elkerüld, hogy a sapka levétele után a hajszálak mindenfelé szálljanak, ne feledkezz meg róla, hogy hetente egyszer vagy kétszer kényeztesd a hajad a neki megfelelő hajpakolással.

Nem mindegy az anyag!

Törekedj rá, hogy a sapkád pamutból készüljön, mert ez alatt az anyag alatt a hajad több oxigénhez jut, így kevésbé áll majd égnek, amikor leveszed a sapit a fejedről.

Már a szárításnál érdemes ügyelni!

Ügyelj arra is, hogy hajszárításnál, hajvasalásnál, hajformázásnál a levegő, amivel szárítod, formázod tincseid, ne legyen túl forró. Ez a hajszálak kiszáradásához is vezethet, így azok majd előszeretettel szállnak mindenfelé egy-egy sapkaviselés után.

Alakítsd!

Ugyan hosszú haj esetén nem egyszerű, de érdemes olyan frizurát keresnünk, ami teljesen sapkakompatibilis. Vagyis, nem kócolódik, nem megy tönkre, miután lekerül a fejedről a fejfedő.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...