2020.01.13. 10:46:27 9045 309

Messze még a tavasz! – Erősítsd az immunrendszered!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan a karácsonyi ünnepeket már régen magunk mögött tudjuk, a tavasz még igencsak messze van. Addig még előttünk van egy farsangi időszak, és bizony a téli betegségek is csak most érkeznek meg hozzánk. Erősítsük immunrendszerünket, mert most minden erőnkre szükségünk lesz.

Saláta, egészség - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Saláta, egészség

Csupán néhány apróság, és könnyebben vesszük az akadályokat!

Aludjunk eleget!

Ahhoz, hogy immunrendszerünk megfelelően működjön, elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű alvás. Használd ki a hosszúra nyúlt estéket, feküdj le korábban, pihenj, amennyit csak lehet.

Pótold a C-vitamint!

Ha lehet, természetes forrásból pótold a C-vitamint, de természetesen tabletta formájában is magadhoz veheted.

Csak nyugi!

Ugyan lehetetlen küldetésnek tűnik, de amennyire lehet, kerüld a stresszt! Vagy ha már elkerülni nem tudod, igyekezz levezetni a felgyülemlett feszültséget!

Igyál rendesen!

Természetesen víz, gyümölcs- és vagy gyógyteák formájában pótold a folyadékot! A dehidratáltság télen sem jó!

Melegítsd fel magad fűszerekkel!

Tél táján jöhetnek az igazi „hideg évszakos” fűszerek, mint a fahéj, vagy a melengető chili!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Imádod a császármorzsát? – Ne mondj le róla akkor sem, ha vegán vagy!

Míg 5-10 évvel ezelőtt igazi kihívásnak számított, ha valaki valamilyen alternatív étkezést, életmódot követett, esetleg valamilyen ételallergiától szenvedett, hiszen egy-egy menü hozzávalóit megkeresni nem volt a legegyszerűbb feladat, addig manapság már sokkal könnyebb dolgunk van.

Sajtimádók, figyelem!

A lágy, fehérpenészes, félkemény, kemény, gyúrt, sós, savós, ömlesztett, belsőpenészes sajtoknak milliós nagyságrendű rajongótábora van világszerte. És mint tudjuk: sajtból van a hold is, valamint jó néhány tanulságos történetben központi „szereplőként” jelenik meg ez a különleges tejtermék. Említésre méltó példaként a La Fontaine fabuláiból ismeretes A holló meg a róka című mesében megjelenített sajt, mint a konfliktus kiváltó oka, avagy más szemszögből, mint a kívánalom tárgya.

Legyen neked is madárbarát a kerted!

Peter Kahn a Washingtoni Egyetem pszichológia professzora hosszú évekig kutatta azt a kérdést, hogy milyen kapcsolat van az ember és a természet között, és miért van az, hogy a technológiai prosperálással párhuzamosan a természet egyre csak visszahúzódik, pusztul? A természet sokak életében már csak a David Attenborough-féle filmeken át szűrődik be a nappaliba, ahol nincs a biztonságos távolságban lévő állatoknak sem szaga, sem különösebb köze a szemlélőhöz. Ez az úgynevezett „technológiai természet” jelensége.