2020.01.13. 10:46:27 9374 309

Messze még a tavasz! – Erősítsd az immunrendszered!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan a karácsonyi ünnepeket már régen magunk mögött tudjuk, a tavasz még igencsak messze van. Addig még előttünk van egy farsangi időszak, és bizony a téli betegségek is csak most érkeznek meg hozzánk. Erősítsük immunrendszerünket, mert most minden erőnkre szükségünk lesz.

Saláta, egészség - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Saláta, egészség

Csupán néhány apróság, és könnyebben vesszük az akadályokat!

Aludjunk eleget!

Ahhoz, hogy immunrendszerünk megfelelően működjön, elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű alvás. Használd ki a hosszúra nyúlt estéket, feküdj le korábban, pihenj, amennyit csak lehet.

Pótold a C-vitamint!

Ha lehet, természetes forrásból pótold a C-vitamint, de természetesen tabletta formájában is magadhoz veheted.

Csak nyugi!

Ugyan lehetetlen küldetésnek tűnik, de amennyire lehet, kerüld a stresszt! Vagy ha már elkerülni nem tudod, igyekezz levezetni a felgyülemlett feszültséget!

Igyál rendesen!

Természetesen víz, gyümölcs- és vagy gyógyteák formájában pótold a folyadékot! A dehidratáltság télen sem jó!

Melegítsd fel magad fűszerekkel!

Tél táján jöhetnek az igazi „hideg évszakos” fűszerek, mint a fahéj, vagy a melengető chili!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...