2015.11.29. 14:24:16 10390 317

Mert bizony ilyen is van! – Bemutatjuk a banándiétát!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Őszinte leszek, én még sohasem hallottam a banándiétáról, de így első „blikkre” szerintem legalább olyan élvezetes lehet, mint a csokidiéta. Mert kevés ember van, aki ne szeretné a banánt, ezt a finom, omlós, édes gyümölcsöt. Egy diétát vele végigcsinálni gyerekjáték lehet. Vagy…?

Banándiéta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Banándiéta

Mind oly sok minden, ez az édes őrület is Japánból indult. Adott volt egy irodista, aki az asztal mögött ülve bizony szépen kikerekedett. Ezt nem lehetett annyiban hagyni, így gyógyszerészként dolgozó felesége tanácsára belekezdett a banándiétába, melynek köszönhetően fél év alatt körülbelül 13 kilótól sikerült megszabadulnia.

Hamar befutott

A siker híre hamar elterjedt, minden japán a banándiétával szeretett volna újra karcsúvá válni. Töretlensége még 2008-ban sem csökkent, amikor a sárga gyümölcs ára 20 %-kal nőtt.

De miben rejlik a titok?

Persze, a banándiéta nem azt jelenti, hogy egész nap banánt kellene majszolnunk banánnal. A finomságot inkább reggelire fogyasztjuk. Az isteni gyümölcs enzimjeinek köszönhetően sokáig eltelít, illetve emésztésre gyakorolt jótékony hatása miatt anyagcserénket is felgyorsítja.

A banándiéta alapjai

  • Reggelire fogyassz egy vagy két banánt (amennyi eltelít), mellé kortyolj langyos vizet.

  • Ebédre egyél a szokásos módon, annyi különbséggel, hogy kerüld a nehéz ételeket.

  • Délutánonként, 3 óra körül harapj valamit. Válassz joghurtot, vagy valamilyen gyümölcsöt.

  • Vacsorára szintén valami kímélőt fogyassz, de szigorúan csak este 8 óra előtt.

Amit tarts még szem előtt

A főékezések itt is álljanak inkább valami „lazából”, fogyassz sok salátát, csirkét, rizst, halat, szóval, mindent, ami kíméli a gyomrodat és egészséges. A tejtermékek közül a sovány joghurton kívül minden tiltólistás. Kerüld az alkoholt, az édességeket, és törekedj az egészséges táplálkozásra.

Az ágyban töltött idő sem mindegy

Fontos, hogy éjfél előtt mindig kerülj ágyba, az alvásod tényleg pihentető legyen.

Forrás: woman.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában