2021.08.07. 08:33:23 6794 213

Mert az élet párosan a legszebb – Így ne veszítsd el mosás közben a zokni egyik párját
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nálatok is gyakori vendég a zoknilopó manó? Főleg mosáskor fordul elő, hogy a zoknik egyik fele világot szeretne látni, és egyszerűen eltűnik. Viccesnek hangzik, de nagyon is bosszantó jelenség. Hogyan kerülhető el ez az igencsak kellemetlen esemény?

Páratlan zokni - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Páratlan zokni

3 tuti tipp, és legyőzheted a „manókat”!

Ne terheld túl!

Az ember lánya szeretne gyorsan minél több ruhát kimosni, hogy ne kelljen már annyit bíbelődni vele. (Hm, mondjuk ez egy elég kényelmes kijelentés az automata mosógépek korában…) Hajlamosak is vagyunk annyi ruhát betuszkolni a mosógépbe, amennyit csak bírunk. Pedig ha nem szeretnénk, hogy zoknijaink pár nélkül kerüljenek ki a gépből, ne tömjük tele a gép dobját, hogy szellősebben legyenek odabent a rucik.

Kapaszkodj!

Hogy ne tűnjön el egy-egy darab a zoknigyűjteményből, párosával kösd össze őket, mielőtt beugranak a dobba. Ezért a kis cselért teregetéskor és a ruhák összehajtogatásakor is hálás leszel.

Végy egy cuki kis zsákot!

Beszerezhetsz egyet akár üzletben is, de akár magad is készíthetsz otthon fehér, hálós anyagból kis mosózsákot, amibe beleteheted a zoknikat, így nem veszítik el majd a párjukat mosás közben. De akár egy kiszuperált nejlonharisnya is megteszi mosózsák gyanánt.

Forrás: haushaltstipp.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A piros pöttyös nem mindig az igazi – Így kerüld el a borotva utáni pöttyöket 2.

Legyünk őszinték hölgyeim: ha tehetnénk, a szőrtelenítést simán kipöckölnénk a csajos teendőink közül. Mert sokszor macera, meg néha fáj, ha nem tartós módszert, gyakran kell csinálni, vagy éppen költséges az adott szőrtelenítési lehetőség. Vagy éppen nem 100 %-osan azt az eredményt érjük el, amit szeretnénk.

Itt az ősz, itt a gesztenyeszezon- Dobj össze egy szuper kis salátát belőle!

Imádtuk a nyarat, mert rengeteg finomsággal örvendeztetett meg minket. Ám az ősz is kegyes hozzánk ilyen szempontból, hiszen a természet ilyenkor sem fukarkodik finomabbnál finomabb zöldségekből és gyümölcsökből. A hűvös évszak slágere a gesztenye, amiből finom desszert, leves, saláta készülhet.

Kreatív képzelet. Használj terméseket!

Nagyon hirtelen változott az időjárásunk szinte szélsőségesen hidegre. Mit mondjak, nem esik jól, és szerintem ez mindenkit meglehetősen kellemetlenül érint. Fázósan húztuk össze a meleg pulcsit, mellényt magunkon az elmúlt napokban és dideregtünk a hideg szélben. Ez azonban nem tántorított el bennünket a nagyobb sétáktól. Friss levegőn bandukolva óhatatlanul is szemünk elé kerülnek az ősz jellegzetességei, a különböző termések. Különös vonzalommal nyúlunk utánuk, de hazaérve olykor hetek múlva vesszük észre, hogy ott hevernek valahol. Ne hagyjuk őket veszni, elképesztő érdekességeket készíthetünk belőlük a hideg estéken.