2018.04.04. 12:52:54 11768 376

Meríts ötletet! – Videó a szendvicsek szerelmeseinek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Még csak most ettünk ebédet és máris vacsoraidő van? Még csak most találtad ki, mi legyen az ebéd, máris a vacsorán kell „agyalni”? Kezeket fel, kinek ismerős ez a helyzet? Igen, nekem is! Aztán persze jön a nyavalygás: „Jaj, már megint szendvics?” „Rántottaaaa? Az reggelire való?”

Tépett sertés szendvics - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tépett sertés szendvics

No, mégis mit tegyen ilyenkor az ugyan nagyon leleményes, ám a lelkesedését illetően kissé megkopott háziasszony? Ha tényleg nem szeretne a konyhában bíbelődni, mondjuk, rendel egy pizzát!:-) Persze, azt sem lehet mindig, meg hát a lelkiismeretünk sem engedi… Mert mégiscsak valami házi készítésű, de azért tartalmas, és nem utolsósorban finom étel kerüljön már az asztalra. Hogy még „anyukakompatibilis” is legyen, akkor az sem árt, ha még gyorsan meg is van! No, akkor szikkadt kenyerek, zsemlék, kiflik elő, hűtőajtó kitárva, maradék szalámik, sajtok, egyéb alapanyagok, ide veletek, indulhat a melegszendvics-party!:-) Ha ötlet híján vagy, itt és itt tuti recepteket találsz! Ennek a cikknek pedig akkor veszed hasznát, ha virsliből van otthon felesleg!

A vacsora elkészültéig, étvágygerjesztőnek pedig itt egy frankó kis videó, telis-teli szuper „meleg szendó” ötletekkel!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...