2018.04.09. 17:46:04 17379 439

Mennyit kellene aludnod? – A csillagjegyed megmondja!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amikor lefekszel időben, másnap mintha még fáradtabbnak éreznéd magad, mint egy-egy éjszakázás után. Talán túlaludtad magad? Vagy valamiért nem volt pihentető az alvásod? Miért lehet ez így? Meglehet, nem is úgy és annyit alszol, amennyit kellene. Mondjuk, a horoszkópod szerint.

Alvás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Alvás

No, hát nézzük, mégis mennyi és milyen alvásra lenne szükségük a különböző jegyek szülötteinek?

Kos, Te mázlista!

Neked bőven elég a napi 5-6 óra alvás, és még csak túl korán sem kell az ágyba vonulnod. A tested jelzéseire mindenképpen figyelj! Ne az órát nézd, ha a szervezeted jelzi, hogy most elég, irány aludni!

Kevéssel is beéri a Bika (is)!

Ha megvan a 7 órás alvásidőd, semmi gondod a koránkeléssel!

Az Ikrek az alvást illetően sem hazudtolja meg önmagát…

Ahogy az élet más területén az Ikrek csillagjegyet itt is a kettősség jellemzi. Van, hogy beéri kevés alvással is, máskor pedig „túlalszik” mindenkit! Megesik, hogy már este 10-kor majd’ leragadnak a szemei a fáradtságtól, más alkalommal viszont éjjel 1-kor is ki vannak pattanva a szemei. Figyelj, kedves Ikrek, mit szeretne a tested és az szerint cselekedj!

És a Ráknak mennyi az elég?

A kicsit szeszélyes Rák csillagjegyűeknek este 11 előtt illene ágyban lenniük, hogy jól bírják a dolgos hétköznapokat.

Oroszlán - no, neki aztán tényleg nem kell sok!

Ha a minimum 5 óra alvása megvan az Oroszlánnak az éjszaka folyamán, nagyon jól bírja a következő napot, de még az éjszakázást is!

A rendszerető Szűz…

Ha az ágyba kerülés ideje is rendben van, vagyis nagyjából a szokott időben történik, a 4-5 órás alvásidő elegendő a Szűz számára.

A kiegyensúlyozott Mérleg hogy áll az alvással?

Ha éjjel 1 előtt ágyba kerül, akkor nagyon jól bírja a következő munkanapot!

Mennyi kell a szenvedélyes Skorpiónak?

Aki olyan szenvedéllyel éli a mindennapjait, mint a Skorpió, annak bizony szüksége van a pihenésre. Este 10 előtt irány az ágy, kedves Skorpió, hogy másnap a megszokott intenzitással vesd bele magad az életbe!

Még egy pörgős személyiség – a Nyilas!

Hogy bírd az állandó kalandokat, kihívásokat, melyeket egyébként keresel is, kedves Nyilas, minimum 6 óra alvásra szükséged van. Ha másnap korán kell kelned, törekedj rá, hogy minél előbb ágyba kerülj!

Ha a Bak jegyében születtél

Mint az élet más területén is, az alvásban is rendszerességre, rendre van szükséged. Napi 7-8 óránál ne add alább, már ami az alvás idejét illeti.

Vízöntő vagy?

Te aztán tele vagy energiával, és ehhez még csak túl sokat sem kell aludnod. Ám az nem mindegy, mikor bújsz ágyba! Lehetőleg még éjfél előtt hajtsd álomra a fejed, hogy másnap kipihenten ébredhess!

És Te, kedves Halak?

Hát, a késő esti filmeket nem Neked találták ki! Ha nem szeretnél másnap zombiként kóvályogni, jó, ha még este 10 előtt ágyba bújsz!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...