2021.11.29. 11:00:36 8461 290

„Mendegél a mandarin!” – Ne hagyd meglógni, inkább egyél belőle!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ahogy az ősznek, nyárnak, tavasznak, úgy a télnek is megvannak a favorit gyümölcsei. Ugyan ezek nagy része nem nálunk terem, de bolthálózatoknak, szupermarketeknek hála, így télvíz idején bőségesen hozzájuthatunk a finom téli gyümölcsökhöz is. Például a mandarinhoz, amely minden korosztály nagy kedvence lehet!

Mandarin - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mandarin

Amellett, hogy nagyon finom, még számos pozitív hatása is van szervezetünkre, mely miatt érdemes rendszeresen fogyasztani belőle.

Amiért még jobban szeretni fogjuk!

Tudtad, hogy a mandarinban található nobiletinnek zsírégető hatása van, így segíthet a fogyásban? Igaz, a héj alatt található fehér részben van, ami nem a legfinomabb, de hát valamit valamiért, szokták mondani.:-)

Amit általában tudunk róla

C-vitamin tartalmának köszönhetően erősíti immunrendszerünket. Már naponta 3-4 mandarin fedezi a napi C-vitamin szükségletünk harmadát. Egy-egy megfázásos időszakot le is rövidíthetünk rendszeres fogyasztásával.

Amit nem is hinnél róla

Kalciumtartalmának köszönhetően fogyasztásával erősíthetjük csontjainkat, fogainkat. A benne lévő gyümölcssav nem csak enyhén savanykás izét okozza, hanem segíthet, hogy a mandarinban lévő tápanyagokat szervezetünk a lehető legjobban hasznosítsa.

Májunk is szeretni fogja!

A fentebb már említett nobiletinnek köszönhetően fogyasztásával (és persze a megfelelő táplálkozással) segíthetünk megakadályozni májunk elzsírosodását.

Csak úgy ragyogsz tőle!

Bőröd - melynek szintén szüksége van megfelelő mennyiségű C-vitaminra, hogy teljes fényében ragyoghasson – szintén nagyon hálás lesz, ha rendszeresen fogyasztod ezt a finom citrusost! Egészséges színnel, ragyogással hálálja meg a törődést.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...