2023.01.24. 12:40:00 6022 260

Melyik archetípusba tartozol? A tealevelek megmondják! 3/1
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mutasd a teáscsészédet, és megmondom, hogy ki vagy! Ez nem vicc, de persze nem is véresen komoly, hiszen egyetlen szokásunk sem határoz meg teljesen minket. Az önismeret viszont kimondottan fontos, és nagyon szórakoztató módon is elindulhatunk a nehéz úton.

Különböző teafajták - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Különböző teafajták

Az archetípus fogalmáról és Carl Gustav Jung nevéről, illetve munkásságáról biztosan te is hallottál már. Jung a világ bármely pontján könnyen felismerhető és megegyező jelentéstartalommal bíró közös motívumokat szedte rendszerbe, amelyek véleménye szerint a kollektív tudatalattiból erednek. Ezekhez az ősképekhez aztán ismétlődő emberi személyiségjegyeket társított.

Természetesen az archetípusodat meghatározhatod komoly filozófiai ismérvek alapján is, de a forrásként szolgáló Teapalota egy sokkal könnyedebb módját dolgozta ki ennek. Nem kell megijedni, nem az lesz a feladat, hogy a szűretlen szálas tea kevésbé élvezetes elfogyasztása után milyen alakzatod vélsz felfedezni a csésze alján, ehelyett az számít majd, miből készül a főzet!

Ha jellemzően rooibos teát iszol: Gondoskodó archetípus

Emberekkel és az ő jólétükkel foglalkozol, vagy híresen anyáskodó típus vagy? Azok a személyek tartoznak bele ebbe a körbe, akiknek lételeme a segíteni akarás, és nagyfokú empátiás készséggel rendelkeznek.
A gondoskodó típusnak gondoskodó tea dukál: A rooibos tea hozzájárul az emberek jó egészségi állapotához és szépségének megtartásához. Leginkább azért szeretik, mert fogyasztásával elérhető a minőségi alvás még zaklatott időszakokban is, így másnap több energiájuk marad mások szolgálatára állni.

Akik számára a fekete tea a favorit: Hős archetípus

Igen, ők azok, akik a végtelenségig bátrak, mivel annyira vágynak a sikerre, ami többnyire hatalom vággyal is párosul. Erősségeiknek hála ki tudnak állni mások testi és lelki épségéért, azonban ehhez szükségük van kiegyensúlyozottságra és némi lágyságra, amelyet egy-egy csésze fekete tea meg is tud adni nekik.
A tea határozott íze összhangban áll a bennük rejlő erővel, ugyanakkor kellő higgadtságot is biztosít, hogy feladatuk teljesítése során ne veszítsék el ezek a hősök sem a fejüket.

Akik legszívesebben gyümölcs teát kortyolnak: Szerető archetípus

Semmiképpen se asszociálj most a testiségre! Ez az archetípust ugyanis éppen hogy a szeretet magasztos érzése vezérli. A külső és a belső szépséget egyaránt képesek értékelni, olyannyira, hogy a szeretetért még önmagukat is képesek feláldozni.
Ennek elkerüléséhez szükségük van a belső egyensúly megteremtésére, amit önértékelés útján érhetnek el. Önismereti útjukat a legzamatosabb gyümölcs tea sikerrel övezik, amelyekben a gyümölcs íze, színe és illata is élvezetes élményt nyújt érzékszerveinek.

Ha a fehér teát imádod: Felfedező archetípus

Aki állandóan mozgásban van, hogy le ne maradjon egy kalandról sem, nagy valószínűséggel ebbe az archetípusba tartozik. Azonban az örökmozgó személyiségeknek is jól jön néha egy-egy szusszanásnyi pihenés, amit ezzel a különleges ízű teával el is tudja érni.
Mivel a fehér tea olyan eljárással készül, amely során a lehető legtermészetesebb formában marad a leszüretelt tealevélhez képest, rengeteg tápanyag benne marad. Ezáltal pedig rengeteg energiával töltheti fel a fogyasztóját.

Forrás: www.teapalota.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...