2020.05.13. 17:57:01 9249 250

Megvan még a bélyeggyűjteményed? – Így válaszd szét az összeragadt bélyegeket!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokan ifjúkorukban kezdik, aztán néhány év múlva alább is hagy a lelkesedés, az addig összegyűjtött bélyegek jó esetben egy albumban, rosszabb esetben egy borítékban várják jobb sorsukat. Míg előbbiben kényelmesen elférnek, utóbbiban sajnos egymáshoz tapadva sorakoznak.

Bélyegek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bélyegek

Egy-egy nagyobb takarításkor, lomtalanításkor biztos előkerülnek ezek a csodák. Az albumban tartottakat gyorsan át tudjuk nézni, a borítékban lakókat viszont szét kell szedegetnünk, ha szeretnénk még továbbadni, továbbértékesíteni őket. Ehhez adunk most 2 tippet, a haushaltstipps.net jóvoltából!

Adj neki meleget!

Egy vasalóval óvatosan vasaljuk át az összetapadt darabokat, mondjuk a bélyeget egy konyharuha vagy textilzsebkendő alá téve. A ragasztó így felolvad, könnyedén elválik egymástól a két bélyeg.

Adj neki hideget!

Tedd a hűtőbe, fagyasztóba egy kis időre az összeragadt darabokat. A ragasztó megkeményedik, így elválik egymástól a két bélyeg.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...