2015.09.25. 15:27:17 6569 260

Megható! Megkönnyezi anyja énekét egy bébi!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ez a 10 hónapos csecsemő olyan érzelmi intelligenciával hallgatja végig anyja énekét, ahogy kevés felnőtt ember tenné. Úgy tűnik, hogy a kisbabák nemcsak akkor sírnak, ha éhesek vagy ha fáj valamijük, hanem akkor is, ha az édesanyjuk szívszaggató balladát dalol. Egyszerűen hihetetlen milyen érzelmi hullámvasúton megy keresztül ez a bébi. Nézd meg, ha valami szépet szeretnél látni!

Fotó via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fotó via youtube.com

Az ilyen kis emberkékre mondanám azt, hogy egy öreg lélek lakik benne. Annyira megható! Nem létezik, hogy mindössze 10 hónaposan ilyen érzelmek átélésére képes egy kisbaba. A dal, amit az édesanya énekel Rod Stewart 1988-as dala, My Heart Can't Tell You No, és úgy tűnik, mintha teljesen megértené a szöveget a kicsi. Az arca mindent elmond, csak éppen megszólalni nem tud. Nézzétek!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...