2020.04.19. 10:50:28 9150 301

Még tart a medvehagyma szezon! – Dobj össze egy könnyű ebédet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A medvehagyma kétségkívül a tavasz egyik első csodája, amiből számtalan finomság készülhet! Legyen pogácsa alapanyaga, vagy egy finom krémleves összetevője. Ha nincs sok időd, egy remek, laktató saláta is készülhet belőle!

Medvehagymás tészta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Medvehagymás tészta

Lássuk, milyen hozzávalókra van szükséged ehhez az egyszerű tésztasalátához!

  • fél kg fusilli tészta

  • 15 dkg ciabatta (lehet másnapos is, sőt)

  • 30 dkg roppanós virsli

  • 1 nagyobb csomó medvehagyma

  • 2 evőkanál + fél deciliter olívaolaj

A tésztát főzzük ki, a virslit főzzük meg! A medvehagymát mossuk, pucoljuk meg, és forrásban lévő sós vízben blansírozzuk. Egy szitába téve öblítsük le hideg vízzel és hagyjuk lecsöpögni. Ha megvan, a medvehagymát fél deci olajjal pürésítsük. A ciabattát kockázzuk fel, majd két evőkanál olívaolajban pirítsuk meg a kockákat és a karikákra vágott virslit is! Ha minden kész keverjük össze a tésztát, medvehagymapürét, kenyeret, virslit, sóval, esetleg borssal fűszerezzük. Jó étvágyat!

Forrás: lecker.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...