2022.08.08. 11:04:55 6114 217

Még mindig lehet hőség! Riadó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ezen a nyáron eddig sem szűkölködtünk hőségriadókban, sorra dőltek meg a melegrekordok az országban, világban egyaránt. Nyári záporokból, viharokból, dörgés-villámlásból is kijutott bőven, bár csapadékból el tudtunk volna viselni többet. És még előttünk egy hosszú hónap, ki tudja, mi vár ránk!

Klíma - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Klíma

Apróságoknak hitt, ám annál fontosabb dolgokkal könnyebben átvészelhető egy-egy forró hullám!

  • Most nem mindegy, mit veszel fel! A könnyű, lenge anyagból készült öltözet sokat segíthet egy-egy forróbb nyári nap elviselésében. A testhez álló, műszálas ruhákat inkább kerüljétek!

  • Egyél valami finomat! És ami még fontosabb: könnyűt! Kerüld a nehéz, zsírban tocsogó ételeket! Válassz ebédre, vacsorára egy könnyű salátát, hideg levest. Utóbbi nem csak az éhségedet csillapítja, de a folyadékháztartásodat is pozitívan befolyásolja!

  • Ha már folyadékháztartás! Arra mindig fontos odafigyelni, ám a nyári kánikulában még nagyobb figyelmet kell, hogy kapjon! A napi minimum 2-3 liter folyadék ilyenkor az alap, ennél csak többet érdemes fogyasztani a nagyobb folyadékvesztés miatt.

  • Kíméld magad, ha lehet! Tudjuk, vannak olyan munkakörök, ahol kánikula ide, hőségriadó oda, muszáj akár a tűző napon is az adott munkát elvégezni. Ha a napi 8 órában nem is, munkán kívül igyekezzünk minden megterhelő tevékenységet kiiktatni az életünkből!

  • Hűtsd magad! Ha van rá lehetőséged, kapcsolj klímát, ventilátort, vagy bújj el néha-néha az árnyékba!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...