2019.08.03. 10:55:43 8904 269

Még küzdesz az „igaziért”? – Apró trükkök az álomalakért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan nagy igazság, hogy a bikinialak télen készül, és talán még igazabb az az állítás, hogy a kinézetünknél sokkal fontosabb az egészségünk, azért, mi, nők képesek vagyunk sok mindent megtenni, hogy a strandon jól mutasson rajtunk a legutóbb vásárolt bikinink, fürdőruhánk.

Bikinialak - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bikinialak

Ugyan már csak egy hónap van vissza az idei nyárból, még bőven van időnk a strandon ejtőzni, és vannak olyan szerencsések is, akik előtt ott van még a jól megérdemelt nyári szabadságuk, a tavaly óta várt nyaralás. Hogy tényleg a legjobb formádat hozd a strandon, íme, néhány apró trükk, amivel közelebb kerülhetsz hozzá.

Ragadj meg minden alkalmat!

Bizony, méghozzá a mozgásra! Sétálj egy, vagy akár több megállót, vagy ha megoldható, járj kerékpárral a munkahelyedre. Lépcsőzz lift helyett, amikor csak teheted!

Válassz új mozgásformát!

Ha úgy érzed, az eddig jól bevált mozgásforma már kezd mind Neked, mind az izmaidnak kicsit unalmassá válni, válts! Néha nem árt az izmoknak is a más jellegű terhelés!

Egész évben fontos…

… de így nyáron különösen, mi az? Naná, hogy a folyadékfogyasztás! Igyál, hogy a méreganyagok könnyebben távozhassanak a szervezetedből, anyagcseréd beinduljon, és hogy kevésbé legyél éhes. Persze, ez nem azt jelenti, hogy ha egész nap csak iszol, úgy elkerül az éhség. Viszont a megfelelő folyadékbevitellel elkerülheted, hogy szomjúságot éhségnek érezze a szervezeted, és fölöslegesen ételt vegyél magadhoz.

Figyelj az időre!

A vélemények megoszlanak azzal kapcsolatban, hogy kinek jó naponta ötször kevesebbet enni, kinek elég a napi három, nagyobb étkezés. Arra viszont mindenképpen érdemes odafigyelni, hogy minimum 3 óra teljen el a 2 étkezés között, illetve a nasizást teljesen iktassuk ki az étkezések között. Egyrészt nem kell a többletkalória, másrészt a pocakunknak is idő kell, hogy felkészüljön a következő étkezésre.

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...