2020.02.10. 13:35:28 10866 304

Masszázsra vágysz? –Készíts masszázsolajat házilag!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mi esne jobban így télen, mint egy kellemes, lazító masszázs. Pláne, ha a munkád miatt egész nap állsz, vagy éppen ülsz. Vagy ha túl sok a stressz. Esetleg ha fáradt vagy és egy kis felfrissülésre vágynál. Vagy éppen megfáztál. Ha masszőrt nem is tudunk szállítani, a masszázsolaj elkészítésében még segíthetünk!

Házi masszázsolaj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Házi masszázsolaj

A masszázs minden búra, bajra, bánatra gyógyír! Remek masszázsolaj receptek jönnek, melyek közül Te is kiválaszthatod az éppen kedvednek, vagy éppen állapotodnak megfelelőt.

Megfáztál?

Ehhez végy 1 dl bogáncsolajat, amibe csöpögtess 4 csepp rozmaring olajat, 4 csepp menta olajat, 4 csepp eukaliptusz olajat, szintén 4 csepp fenyőolajat és a változatosság kedvéért 4 csepp kakukkfű olajat! Keverd össze és már kész is!

Sok a stressz?

Ehhez szükséged lesz 1 dl avokádó olajra, amibe cseppent némi menta- és levendulaolajat.

Ellazulnál?

Akkor ehhez végy 1 dl mandulaolajat, amibe csöpögtess 5 csepp citromfűolajat, majd ugyanennyi levendulaolajat.

Fáradt vagy?

Ehhez keverj össze 25 ml jojobaolajat 25 ml barackolajjal. Cseppent bele 2 csepp rozmaringolajat, 1 csepp borókaolajat, 6 csepp citromolajat és 10 csepp geránium olajat.

Egy kis huncutságra vágysz?

Ha éppen erotikus hangulatban vagy, és egy finom masszázsolajjal szeretnéd elvarázsolni a kedvesed, a következő keveréket ajánljuk: 1 dl szezámolajhoz adj hozzá 6 csepp ylang-ylang-ot, 2 csepp jázminolajat és 12 csepp szantálfa olajat.

Forrás: haushaltstipp.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Tényleg le lehet fogyni műtéti úton?

Amikor valaki túlsúllyal küzd, és már minden létező megoldást kipróbált, a műtét lehet az egyik utolsó remény a változásra. Ilyenkor viszont sok a kérdés-kétely, érdemes-e belevágni és mennyire kockázatos egy ilyen beavatkozás. Na és persze a legfontosabb: várható-e látványos eredmény és javulás a végén.

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.