2016.07.17. 13:30:45 9339 279

Maradjon fitt a család a saját kertedben! – Tippek és trükkök
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

„Akinek kertje van, és nagy udvara, annak könnyű fittnek maradnia” – hördülhetnek fel sokan. Semmi kétség, néhány óra gyomlálás, veteményezés, de a megérett gyümölcsök, zöldségek betakarítása, sőt, egy kiadós fűnyírás is felér bármilyen „ugribugri” fitneszórával. Ám ezt még lehet fokozni néhány tuti módszerrel.

Tollaslabda - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tollaslabda

Nem is hinnéd, milyen egyszerű, de nagyszerű (és sokak által ismert) „mutatványokkal” tarthatod karban fittségedet, ha van egy kisebb vagy nagyobb udvarod, kerted. No, és persze ha a kinti munkák nem fárasztanának le kellőképpen.:-)

Tollasbál helyett tollaslabda

Nem, nem csak gyerekként volt jó móka tollasozni, felnőttként is remek szórakozást ígér. És emellett még fitten is tart. Csupán egy partnerre van szükséged, egy pár tollasütőre és egy labdára. Meg persze a nyugodt, szélcsendes idő sem árt, különben nem csak egymással, hanem az elemekkel is meg kell küzdened. Ha igazán profik akartok lenni, egy hálót is beszerezhettek. Akár kettesben is játszhatjátok a pároddal, a gyerkőccel, de rendezhettek családi bajnokságot is, vegyes párosokkal, kor és nem szerint.

Éljen, éljen, éljen az ugrókötél!

Kis költségvetés, nagy kalóriaégetés. Ez az ugrókötelezés! Remek zsírégető, perceként 13 kalóriát égethetünk el így ugrabugrálva. Ez közel 400 kalória fél óra alatt. Úgyhogy ha gyors és hatásos segítség kell, válaszd ezt a mozgásformát!

Ugráljunk, mert ugrálni jó

Kisgyermekes családokban lehet népszerű, de a nagyobbaknak, sőt, a felnőtteknek is remek szórakozás lehet a trambulin. Mi több, nagyon hatékony zsírégető hírében áll. Móka és kacagás, közben pedig sport is egyben. Persze, nem kell sem szaltókra, sem hajmeresztő mutatványokra gondolni. Csupán fel és le kell ugrálni a kerek sportszeren. Arra vigyázzunk, hogy lassan kezdjük az „ugribugrit”, és fokozatosan emeljük az ugrálás mértékét, intenzitását. Habár egy óra alatt akár 750 kalóriát is elégethetünk, azért első alkalommal inkább néhány perccel kezdjük.

Forrás: gartentipps.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...