2018.09.08. 08:45:14 15565 345

Már megint elfogyott? – Készíts magad porszívózsákot!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tegye fel a kezét, aki szeret porszívózni! Hm, hát én sem! Ezért is testáltam át a feladatot a család férfitagjaira, akik ritkán, ám nagyon is lelkesen űzik ezt a nemes feladatot. Ám a porzsák, illetve annak a cseréje valamiért nagy mumus számukra…

Porzsák házilag - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Porzsák házilag

Annak cseréjére általában nekem kell odafigyelnem, úgyhogy két porszívózós akciójuk között nem árt résen lennem. Figyelni kell, hogy a készülékben is legyen új porzsák, és a persze – eldobhatók révén – a csomagból se fogyjanak ki! Vagy legalábbis mindig vásároljak újabb és újabb csomagot!

De mi lenne, ha…

Legyünk őszinték, nagyon praktikus az eldobható porzsák, ám a pénztárcánk szempontjából egyáltalán nem örvendetes, hogy bizonyos időközönként be kell szereznünk ezt a rendkívül fontos „alkatrészt”. Milyen jó lenne, ha otthon, házilag is összedobhatnánk egy-egy ilyen zsákocskát!

És miért ne sikerülhetne?

Csupán egy kis kézügyességre, minimális varrótudományra, egy varrógépre és egy kis ruhaanyagra lesz szükséged. Íme, az útmutató:

  • Válassz ki egy, már nem használt, de még nem kikopott, nem lyukas anyagot, mondjuk egy régi párnahuzat megteszi.

  • Mérd le a porzsákot, vágj ki papírból hozzá egy sablont! Ehhez egy kicsit fel kell szabdalnod a zsákot, ha a teljes „portartóról” akarsz sablont készíteni.

  • Most tedd rá a kiválasztott anyagra a sablont, és vágd körbe! Némi ráhagyást hagyhatsz a széleken, a varrás miatt!

  • Most jöhet a varrógép! A széleit varrd össze a zsáknak, úgy, hogy egy nyílást hagysz természetesen. Itt fogod majd felrögzíteni a porszívó megfelelő részére a zsákot, egy gumi segítségével! Ilyen egyszerű elkészíteni a porzsákot házilag! Ha nem is állandóan ezt használod, szorultabb helyzetben, 2 csomag porzsák vásárlása közben jó szolgálatot tehet!

És hogy hogyan illatosíts és porszívózz egyszerre? Itt megtudhatod!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...