2018.05.14. 10:55:29 12683 365

Porszívózz és illatosíts egyszerre! – Egyszerű trükkök
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van, hogy az ember lánya hiába szellőztet, hiába takarít, a lakás egyes részein folyamatos a kellemetlen szag. Esetleg az előző esti főzőcskézés, vagy inkább sütés nyomait viseli magán még az otthonod. Mit lehet tenni? Hát porszívózz fel! Hm… de miért is?

Porszívózás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Porszívózás

Egyrészt azért, mert így legalább a por is kevesebb lesz, másrészt pedig a kis (vagy éppen nagy, otthona válogatja:-)) masina segítségével beillatozhatod az egész lakást! Hogy mégis hogyan? Mondjuk, így!

Ha száraz, az a jó!

Ugye, Te sem bírsz ellenállni néhány szál, vagy akár egy egész csokor levendulának? No, ha van otthon kéznél belőlük, vagy bármilyen, számodra kedves illatú virágból néhány szárított példány, morzsolj belőle össze és szippantsd fel a készülékkel!

Ha a sütibe már nem kell!

Többlet van vaníliás cukorból? Nosza, önts ki néhány zacsit a földre, és szippantsd fel a frissen cserélt zsákba a fehér, illatos port!

Jöjjenek a fűszerek!

Egy kis fahéj? Vagy reszelt, szárított citrom vagy narancshéj? Elő velük, és már landolhatnak is a porszívó zsákjában, hogy takarítások után ezen illatok valamelyike lengje be otthonod!

Ha nem frissítőnek szánnád!

Ha odavagy egy tea illatáért, netán éppen a kávéillat szerelmese vagy, ez is kerülhet a frissen cserélt porzsákba, hogy takarítás közben is Neked illatozzanak!

Ha mosásnál szereted!

Te is szereted a frissen mosott ruha, vagy éppen a mosópor illatát! Nosza, szippants fel belőle a porszívóddal egy keveset a frissen cserélt porzsákba és minden takarítás után ez az illat lengi be a házat!

Csak egy pár csepp!

Tegyél a porszívó szűrőjére pár cseppet a kedvenc parfümödből! Talán első hallásra érdekesnek hangzik, de a lakás így minden porszívózás után illatozni fog, méghozzá a kedvenc illatodtól!

Még egy parfümös tipp!

Ha éppen cserélned kell a porzsákot, akkor egy darab papírt, vagy éppen WC-papírt, háztartási papírtörlőt fújj be a kedvenc parfümöddel, esetleg csepegtess rá per csepp illóolajat, tépkedd össze apró darabokra és szippantsd fel a fecniket! Minden porszívózás után kellemes illattal találkozhatsz majd!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...