2017.11.06. 17:36:52 9555 297

Már megint egy pattanás! – Mi van, ha a probléma hátul van?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha pattanás, akkor általában az arcunkat, esetleg a dekoltázsunkat, hátunkat „támadja meg” ez „tünemény”. Mondom, általában. Mondom, az arcunkat, dekoltázsunkat és a hátunkat. De előfordul, hogy testünk egyéb területein okoznak kellemetlenséget az apró piros pöttyök.

Popsi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Popsi

Mondjuk, azt a részt, amit – a hátunk után – talán a legkevesebbszer látunk… de attól még rettentően tudnak zavarni. Igen, egészen lentre, egészen hátra gondoltunk, a popsira. Mert fura módon, néhanapján ott is fellelhető néhány apró pöttyöcske. Tehetünk ellenük valamit? Hát persze!

Mi van a ruha alatt? Nem mindegy!

Ha a lentebb írt „óvintézkedéseket” megtesszük, máris sokat tettünk hátsó fertályunk szép bőréért. Ám ha odafigyelünk, milyen anyagból készült fehérneműt viselünk, talán akkor teszünk a legtöbbet a pattanástalan bőrért. A műszálas fehérneműket kerüljük, hiszen akár allergiás reakciót is kiválthatnak. Ezen kívül bőrünk jobban is izzad alatta, ami baktériumok táptalaja lehet. Válasszunk inkább pamut alsóneműt, ezek bőrbarátabbak, illetve 60 ⁰C-on moshatóak, így a „bacik”, egyéb kórokozók biztosan eltűnnek tisztítás közben.

Kezdjük az alapoknál!

Ha ezen a részen is hajlamos vagy a pattanásokra, még jobban oda kellene figyelni az itteni bőrfelület tisztítására. Alkalmanként használhatod azt a lemosót, amit az arcodra is. Figyelj oda, hogy eltávolítsd a popsi bőréről is a felesleges faggyút, egyéb szennyeződéseket.

Itt sem árt!

Elsőre talán viccesen hangzik, de a bőr rendszeres radírozása, ahogy a test többi területén, úgy a popsin sem árt. Tengeri sós, vagy teafaolajos radírral távolítsd el az elhalt hámsejteket, mélyebben lévő szennyeződéseket. A bőr tisztább, simább lesz, a pórusok „fellélegezhetnek”, és a vérkeringésnek is jót tesz egy kis radír. Langyos vízzel alaposan öblítsd le a „szépítőszert”!

Ha már megvan a „baj”!

Ha már kialakult a pattanás, vagy legalábbis nagyon közel van a dolog, és sikerült „megműtened” a kis „piszkot”, ne feledkezz meg a fertőtlenítésről! Így megakadályozhatod a további „pattik” kialakulását és „megkezeltek” újra kifejlődését.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Arcápolás a csillagjegyünk szerint? Ezt a terméket kell beszerezned hozzá! 2/1

Az asztrológia megmutatja nekünk, hogy születésünk energiája és a bolygónk hogyan befolyásolják természetünket, rámutatva a lehetőségeinkre és a kihívásainkra. A csillagjegyünk ismerete megvilágíthatja szerelmi életünket és karrierünket, ugyanakkor hasznos lehet akkor is, amikor azt kell eldöntenünk, hogy milyen összetevőket használjunk a bőrünkön!

Előzd meg a depressziót, amíg lehet!

Bárhogyan is sajog a szívünk, minden évben eljön az a pillanat, amikor el kell köszönnünk a nyártól néhány hónapra. Nem sokat tudunk tenni ez ellen, de ha sikerült megfelelően feltöltődnünk napsugárral, D-vitaminnal, legalább egy kicsit pihennünk, kikapcsolódnunk, illetve elutaznunk néhány napra, akkor ki fogjuk bírni az előttünk álló időszakot egy kis segítséggel. Mégis mit tehetünk azért, hogy a hűvösebb és sötétebb hónapokat könnyebben viseljük, amíg újra feléled a természet, és élvezhetjük a meleget?

Homoktövis – A természetes immunerősítő

Egy növény, amelyet sokan csak „csodanövényként” tartanak számon. Szerencsére a homoktövis ma már egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is. Bár eredetileg Ázsiából származik, azonban itthon is egyre több helyen termesztik, sőt Magyarországon védett növényként tartják nyilván. Sikerének titka abban leledzik, hogy rendszeres fogyasztása többféle egészségügyi problémára nyújthat gyógyírt.