2017.11.06. 17:36:52 10814 300

Már megint egy pattanás! – Mi van, ha a probléma hátul van?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha pattanás, akkor általában az arcunkat, esetleg a dekoltázsunkat, hátunkat „támadja meg” ez „tünemény”. Mondom, általában. Mondom, az arcunkat, dekoltázsunkat és a hátunkat. De előfordul, hogy testünk egyéb területein okoznak kellemetlenséget az apró piros pöttyök.

Popsi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Popsi

Mondjuk, azt a részt, amit – a hátunk után – talán a legkevesebbszer látunk… de attól még rettentően tudnak zavarni. Igen, egészen lentre, egészen hátra gondoltunk, a popsira. Mert fura módon, néhanapján ott is fellelhető néhány apró pöttyöcske. Tehetünk ellenük valamit? Hát persze!

Mi van a ruha alatt? Nem mindegy!

Ha a lentebb írt „óvintézkedéseket” megtesszük, máris sokat tettünk hátsó fertályunk szép bőréért. Ám ha odafigyelünk, milyen anyagból készült fehérneműt viselünk, talán akkor teszünk a legtöbbet a pattanástalan bőrért. A műszálas fehérneműket kerüljük, hiszen akár allergiás reakciót is kiválthatnak. Ezen kívül bőrünk jobban is izzad alatta, ami baktériumok táptalaja lehet. Válasszunk inkább pamut alsóneműt, ezek bőrbarátabbak, illetve 60 ⁰C-on moshatóak, így a „bacik”, egyéb kórokozók biztosan eltűnnek tisztítás közben.

Kezdjük az alapoknál!

Ha ezen a részen is hajlamos vagy a pattanásokra, még jobban oda kellene figyelni az itteni bőrfelület tisztítására. Alkalmanként használhatod azt a lemosót, amit az arcodra is. Figyelj oda, hogy eltávolítsd a popsi bőréről is a felesleges faggyút, egyéb szennyeződéseket.

Itt sem árt!

Elsőre talán viccesen hangzik, de a bőr rendszeres radírozása, ahogy a test többi területén, úgy a popsin sem árt. Tengeri sós, vagy teafaolajos radírral távolítsd el az elhalt hámsejteket, mélyebben lévő szennyeződéseket. A bőr tisztább, simább lesz, a pórusok „fellélegezhetnek”, és a vérkeringésnek is jót tesz egy kis radír. Langyos vízzel alaposan öblítsd le a „szépítőszert”!

Ha már megvan a „baj”!

Ha már kialakult a pattanás, vagy legalábbis nagyon közel van a dolog, és sikerült „megműtened” a kis „piszkot”, ne feledkezz meg a fertőtlenítésről! Így megakadályozhatod a további „pattik” kialakulását és „megkezeltek” újra kifejlődését.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...