2024.05.13. 17:42:34 6663 223

Májusi esős dal aranyat ér! – Így vészeld át a csapadékos napokat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bármennyire is szeretjük a májust, a gyönyörű tavasz talán leggyönyörűbb hónapját, azért ebben az időszakban is vannak olyan napok, amiket inkább csak átaludnánk. Hiába tudjuk, hogy fontos, azért az eső nem mindig a szívünk csücske. Pedig tényleg megvan a maga szépsége.

Tavaszi eső Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tavaszi eső Fotó: 123rf.hu

Elég csak arra gondolnunk, hány dalszerzőt ihletett meg az eső! Ha máshogy nem, a dalok segítségével biztosan átvészelhető az a néhány csapadékos óra.

Margaret Island: Eső

Geri Halliwell: It's Raining Men

Prince: Purple Rain

Gene Kelly: Singin' in the Rain

Adele: Set Fire To The Rain

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...