2015.12.23. 17:28:12 5479 211

Macskát ajándékoznál karácsonyra? – Tippek a csomagoláshoz;-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha valóban úgy gondoljuk, hogy a legjobb ajándék karácsonyra gyermekünk/kedvesünk/barátunk számára egy édes kiscica, és úgy véljük, a felelősségteljes gazdi is válik majd a megajándékozottból, akkor nincs más hátra, mint a megfelelő „körítés”, vagyis a csomagolás kiválasztása. Figyelem, rendkívül hasznos tanácsok következnek!:-)

Cica csomagolva | Forrás: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Cica csomagolva | Forrás: youtube.com

Arról Ti is meggyőződhettetek, milyen boldogságot tud okozni egy karácsonyra kapott háziállat. Ha szeretnéd ezt az örömet látni szeretteid arcán Te is, próbálj meg a csomagolásra is némi hangsúlyt fektetni.

Pontos utasítások!

Szóval, akkor végy egy felettébb nyugodt macskát (ő lesz az ajándék), egy adag, tetszés szerinti színű, mintájú csomagolópapírt, némi celluxot, és egy ollót (bár az ügyesebb kezűek téphetik is a papírt.:-)). Majd csomagold be a cicát a videón látható módon! Ha az ajándékozottnak gondot okozna a cica kicsomagolása, a film ebben is segít.:-)

Íme, egy újabb gyöngyszem, hogy bizonyítsuk: az előző videó nem csak egy véletlen volt.:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes AIG baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az AIG vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a AIG címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

Ajánlataink