2015.12.23. 17:28:12 9743 219

Macskát ajándékoznál karácsonyra? – Tippek a csomagoláshoz;-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha valóban úgy gondoljuk, hogy a legjobb ajándék karácsonyra gyermekünk/kedvesünk/barátunk számára egy édes kiscica, és úgy véljük, a felelősségteljes gazdi is válik majd a megajándékozottból, akkor nincs más hátra, mint a megfelelő „körítés”, vagyis a csomagolás kiválasztása. Figyelem, rendkívül hasznos tanácsok következnek!:-)

Cica csomagolva | Forrás: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Cica csomagolva | Forrás: youtube.com

Arról Ti is meggyőződhettetek, milyen boldogságot tud okozni egy karácsonyra kapott háziállat. Ha szeretnéd ezt az örömet látni szeretteid arcán Te is, próbálj meg a csomagolásra is némi hangsúlyt fektetni.

Pontos utasítások!

Szóval, akkor végy egy felettébb nyugodt macskát (ő lesz az ajándék), egy adag, tetszés szerinti színű, mintájú csomagolópapírt, némi celluxot, és egy ollót (bár az ügyesebb kezűek téphetik is a papírt.:-)). Majd csomagold be a cicát a videón látható módon! Ha az ajándékozottnak gondot okozna a cica kicsomagolása, a film ebben is segít.:-)

Íme, egy újabb gyöngyszem, hogy bizonyítsuk: az előző videó nem csak egy véletlen volt.:-)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...