2018.04.01. 17:45:25 10737 343

Ma nem csak Húsvét van ám! – És ez nem áprilisi tréfa!:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt hiszem, ilyen sem sűrűn fordul elő, hogy a húsvéti nyuszi tréfás kedvében legyen, és ez a kedves tavaszi ünnep és a bolondok napja egy napra essen. De ha már „így jött ki”, két fogás között, ajándékkeresés közben megpihenve vidámkodjunk egy kicsit április 1. alkalmából.:-)

Bolondok napja - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bolondok napja

No, az úgy volt, hogy néhány évvel ezelőtt, éppen április 1-jén került nyilvánosságra egy videó, amelyben két német fiatalember héliumos sört kortyolgat, illetve nagy nevetések közepette tesztelték annak hangszálaikra gyakorolt hatását. Mondanunk sem kell, hogy mindkét szereplő és a valószínűleg a videót megtekintők is szakadtak a röhögéstől a cérnavékony hangocskák hallatán. Pedig, ahogy a leírásból is kiderült, a vicces jelenet nem is a sör, hanem egy ügyes vágó munkájának köszönhető. Hiszen, héliumos sör (a hélium fizikai tulajdonságai miatt sem) nem létezik. De ha lenne, az ilyen lenne!:-)

Vagy ilyen:

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu, youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...