2017.08.05. 08:30:54 10778 297

Lökd ide a (hideg) sört! – Így legyen hideg a söröd hűtőszekrény nélkül
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyár „alkoholos limonádéja” egyértelműen a sör (na jó, van, akinek a fröccs:-)). Lehet barna, lehet erős, lehet akár még alkoholmentes is, de lehet különböző gyümölcsökkel ízesített is. Mindegy is, melyiket szeretjük, a lényeg, hogy jó hideg legyen!

Hideg sör - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hideg sör

Egy hideg sör sok mindenre lehet gyógyír, de a melegre mindenképpen!:-) Úgyhogy ha csak otthon fogyasztanánk egy elviselhetetlenül forró, nyári napon, esetleg egy langyos, nyári estén, vagy épp kertipartyt szervezünk, csak dobjuk be a palackokat/dobozokat a hűtőbe és várjuk meg, míg a kellő hőmérsékletre hűl. Az ám, de a társaság nagy, a sör sok, a hűtőszekrény kapacitása pedig véges. Hogyan hűtsük le így a kesernyés italt?

Így hűtsd a sört hűtőszekrény nélkül

Szerencsére néhány ötlettel menthető a helyzet!

Ásd el!

De tényleg! Ha kertipartyn vagy, esetleg kempingezel, hűtő híján használd a jó öreg anyaföld hűvösét! Áss egy akkora lyukat, amekkorába belefér a sörösrekesz, tedd is bele a rekeszt, majd takard le az egészet egy deszkával, sátordarabbal. Majd nincs más dolgod, mint időnként felpattintani egy hűvös nedűt! Azért arra figyeljetek, hogy nehogy megfeledkezzetek az „elásott kincsről”!

Irány a kád!

Szerencsére, létezik kevésbé radikális módszer is!:-) Ha kevés a hely a hűtőszekrényben a sörök számára, akkor mehetnek a fürdőkádba! Engedd a kádat hideg vízzel addig, amíg az körülbelül a dobozok feléig ér. A víz lehetőleg nagyon hideg legyen! Ha úgy gondolod, még lehet és kell is fokozni a víz hőmérsékletét, tegyél bele néhány jégkockát. Így biztos a siker!

Forrás: haushaltstipps.net

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezért érdemes lapozgatni a „füveskönyveket”

A sokak ágy mellé helyezett olvasmányává vált Márai-féle Füves könyv olyan minden embert érintő és érdeklő kérdéseket tart szem előtt, mint: a testi fájdalom enyhítési módjai vagy éppen a mindennapi alapigazságok. Az eredetileg botanikai ismeretek közlésére alkalmas füves- vagy füvészkönyvek idővel életbölcsesség-gyűjteményekké váltak, melyek az élethosszig tartó önismeret útján tanácsokkal, intelmekkel és útmutatásokkal szolgálnak bennünket.

Fel a kalappal! Elegáns védelem a fejnek

Érdekes, hogy egészen a XVII. század beköszöntéig egyetlen úri hölgy sem viselt kalapot. Viseltek azonban a cselédasszonyok, az alsóbb rétegekhez tartozó fiatal lányok, majd a későbbiek folyamán a városi polgárság hölgyei is. Ezután már nem kellett sok ahhoz, hogy a pompás kalapok belopják magukat a nők budoárjaiba, így előszeretettel viselték azokat séták, cukrászdázás, díszes vacsorák, vendéglők, teadélutánok idején, vagy éppen udvarlók fogadásakor. Nem csoda hogy a fejfedő-eleganciának ma is sokan hódolnak.

A tested többet „mondhat” minden szónál – Mert nem csak szavakkal kommunikálunk

Testünknek külön nyelve van, ami hangok és szavak nélkülisége ellenére is jelentőségteljes. A nem szavakkal közölt kommunikációs módok között élen járnak a gesztusok, a testtartás, a mimika, a szemkontaktus és a testtartás. Ezek alátámaszthatják vagy épp ellenkezőleg: érvényteleníthetik a verbálisan átadott üzenetközvetítéseket. Hitelesíthetik vagy hitelteleníthetik, hangsúlyozhatják vagy súlytalanná formálhatják mindazt, ami a szóbeli közlés során elhangzott.