2017.08.05. 08:30:54 10630 297

Lökd ide a (hideg) sört! – Így legyen hideg a söröd hűtőszekrény nélkül
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyár „alkoholos limonádéja” egyértelműen a sör (na jó, van, akinek a fröccs:-)). Lehet barna, lehet erős, lehet akár még alkoholmentes is, de lehet különböző gyümölcsökkel ízesített is. Mindegy is, melyiket szeretjük, a lényeg, hogy jó hideg legyen!

Hideg sör - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hideg sör

Egy hideg sör sok mindenre lehet gyógyír, de a melegre mindenképpen!:-) Úgyhogy ha csak otthon fogyasztanánk egy elviselhetetlenül forró, nyári napon, esetleg egy langyos, nyári estén, vagy épp kertipartyt szervezünk, csak dobjuk be a palackokat/dobozokat a hűtőbe és várjuk meg, míg a kellő hőmérsékletre hűl. Az ám, de a társaság nagy, a sör sok, a hűtőszekrény kapacitása pedig véges. Hogyan hűtsük le így a kesernyés italt?

Így hűtsd a sört hűtőszekrény nélkül

Szerencsére néhány ötlettel menthető a helyzet!

Ásd el!

De tényleg! Ha kertipartyn vagy, esetleg kempingezel, hűtő híján használd a jó öreg anyaföld hűvösét! Áss egy akkora lyukat, amekkorába belefér a sörösrekesz, tedd is bele a rekeszt, majd takard le az egészet egy deszkával, sátordarabbal. Majd nincs más dolgod, mint időnként felpattintani egy hűvös nedűt! Azért arra figyeljetek, hogy nehogy megfeledkezzetek az „elásott kincsről”!

Irány a kád!

Szerencsére, létezik kevésbé radikális módszer is!:-) Ha kevés a hely a hűtőszekrényben a sörök számára, akkor mehetnek a fürdőkádba! Engedd a kádat hideg vízzel addig, amíg az körülbelül a dobozok feléig ér. A víz lehetőleg nagyon hideg legyen! Ha úgy gondolod, még lehet és kell is fokozni a víz hőmérsékletét, tegyél bele néhány jégkockát. Így biztos a siker!

Forrás: haushaltstipps.net

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...