2023.12.16. 17:47:59 7007 232

Lezser, szexi, elegáns – Így viseld a kosztümöt
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy csinos nadrágkosztüm kihúzhat minket a csávából, ha alkalomra, esetleg egy váratlan üzleti tárgyalásra kell mennünk. Sőt, hiába a szigorú külső, még egy randi alkalmával, de akár egy görbe este esetén is a segítségünkre siethet. Ilyen sokféle lehet a nadrágkosztüm!

Nadrágkosztüm - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nadrágkosztüm

Viseld az irodában, egy egyszerű hétköznap!

Ilyenkor egy nagyobb méretű blézer az, ami a barátod lesz. Jöhet alá egy póló, hosszú vagy rövid ujjú top, ami fontos, hogy kényelmes legyen! Cipőben is bőven elég a lapostalpú, a lényeg, hogy lépteid könnyűek és fürgék legyenek! Bármilyen kiegészítő jöhet, nyaklánc, fülbevaló, karkötő!

Viseld a munkában, ha jelenésed van!

Légy csinos, de visszafogott! Egy ing, vagy blúz tökéletes lesz a blézer alá! Jöhet a magassarkú, de valami visszafogottabb. A kiegészítőkkel kapcsolatban sem kell túlzásba esni, olyan „hoztam is, meg nem is” stílus tökéletes lesz. Vagyis se nem túl sok, se nem túl kevés.

Viseld, ha jön egy kis „ereszd el a hajam”!

A blézer+nadrág kombináció marad, ám ehhez extrém ékszerek, magassarkú cipő dukál. A blézer alá pedig magadon, illetve egy szexi melltartón kívül nem is szükséges más!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...