2021.12.12. 17:55:22 7579 266

Lezárult karácsonyi receptjátékunk szavazása! Holnap kiderül ki a nyertes
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Lezártuk karácsonyi receptjátékunk szavazását, holnap kiderül, hogy ki kapta a legtöbb szavazatot, és viszi el ezzel az 1.000.000 Ft-os nyereménynövelést. A nagy durranás azonban még csak most következik, hiszen az év utolsó PROAKTIVdirekt nyereményjátékának sorsolására kedden kerül sor.

Szerencsejáték, nyereményjáték | Fotó: 123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szerencsejáték, nyereményjáték | Fotó: 123rf.com

Az aktuális nyertes az lesz, akit sorsoló rendszerünk véletlenszerűen kiválaszt. Minél több sorsjegyed van, annál több esélyed lesz a nyerésre! A nyereményjáték során annyit nyerhetsz, amennyit a virtuális számládon gyűjtöttél. Használd az alábbi lehetőségeket, hogy még keddig növeld a nyereményedet! A nyereményjátékról bővebbet itt találtok.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...