2021.12.03. 11:28:55 6219 263

Lezárult karácsonyi receptjátékunk, de most kezd igazán izgalmassá válni a december
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A héten lezárult 2021-es karácsonyi receptjátékunk. Köszönjük a résztvevőknek, most aztán nekünk is kedvünk támadt sütni-főzni. Na, de ki lesz a nyertes?

Karácsonyi receptjáték- Köszönjük! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi receptjáték- Köszönjük!

Sok finom étel receptjét küldtétek el nekünk, örülünk, hogy velünk játszottatok. Már alig várjuk, hogy közöljük ezeket. Addig is, nyomjátok meg a kis szívet itt az írás (és a többi számotokra érdekes cikk) mellett- kell a gyakorlás, hogy a nektek leginkább tetsző recept alkotója elvihesse az 1.000.000 Ft-os nyereménynövelést, amellyel indulhat a dec.14-i nyereménysorsoláson.

Hamarosan jelentkezünk a receptekkel, majd megjelenésük után, dec.13-án, kihirdetjük a legtöbb szívet kapó nyertest! Izgalmas ünnepi készülődést mindenkinek!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...