2020.06.28. 17:48:51 8750 271

Lepd meg a gyerkőcöt! – Készíts neki játékot Te magad!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szakemberek szerint egy játék minél egyszerűbb, annál jobban megmozgatja a gyerekek fantáziáját, ezáltal jobban fejlődik a kreativitásuk, figyelmük. Sok szülő igyekszik ennek szellemében játékot vásárolni az aprónépeknek egy-egy jeles alkalom előtt. Sőt, vannak olyan bátrak, akik maguk állnak játékkészítőnek!

Kisgyerek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kisgyerek

Úgy érzed, Neked ez nem menne? Ne hidd, hogy az olyan bonyolult! Csupán némi kézügyesség kell hozzá, meg egy kis (vagy éppen sok) bátorság, meg néhány ötlet! Lesd meg ezt a videót, csenj belőle ötleteket, és gyönyörködj gyermeked boldog arcában az elkészült mű láttán! Megérte minden percét, ugye?

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...