2023.07.16. 08:42:22 6070 213

Lenyűgöző csajos könyvek a strandra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Talán nincs is annál jobb elfoglaltság, mint a strandon árnyékba bújva olvasni egy izgalmas könyvet. Legalábbis a könyv imádók ezzel a kijelentéssel biztosan egyetértenek. Még ha nem is vagyunk kimondottan nagy könyv fanok, ezeket ennek ellenére is érdemes elolvasni. Válogatásunkban olyan könyveket ajánlunk, amelyek kifejezetten a női szívekhez és ízléshez állnak közel. Biztosak vagyunk benne, hogy egyik sem fog csalódást okozni.

Olvass nyáron is - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Olvass nyáron is

Melanie Gideon: Házasságom története

A Házasságom története leginkább a férjezett, vagy a hosszú párkapcsolatban élő hölgyeknek lehet igen izgalmas olvasmány. Mit tehet egy nő 40 év felett, ha már megvan mindene? Szerető férj, gyerekek, harmonikus boldog család. Vajon vár ránk boldogság még? Az írónő 12 hónap apró-cseprő eseményei kapcsán mesél a félelmeiről, a gondjairól. Furcsa keserédes pillanatokat ír le, amit talán már sokan átéltek, tapasztaltak a kapcsolataikban. A történet olvasása során az olvasó úgy érezheti, hogy nincs egyedül. Az olykor megnevettető gondolatok rá mutatnak arra, hogy házasságban, vagy tartós kapcsolatban is lehetünk nők, mert Ő is tudja már milyen 20, 30 vagy 40 év feletti nőnek lenni.

Jane Green: Férfiak városa

Mondhatnánk azt, hogy modern Hamupipőke Jane Green, Férfiak városa című könyve, de azért nézzük csak meg jobban a történetet. A főhősnő Alice, nem éppen a mostani női ideált testesíti meg. Lényegében a semmitmondó hajszínével, smink nélkül, bő pulcsiban és a kifakult farmernadrágjában nem éppen a férfiak „kedvence”. Míg nem 15 év után újra találkozik az általánosból ismert Joe-val. Joe sikeres befektetési bankár, jóképű és hírhedt szoknyabolond. Alice elérhetetlen ideálja.

Nem csoda, hogy ennyi idő után is elakad a szava a férfi láttán. Aztán megtörténik a csoda: Joe randevúra hívja. Na de, hogy miért? Lényegében Joe csak egy „feleséganyagot” keres. Alice-ból Joe által gyönyörű nő válik, de a férfi nem sokáig bírja a monogámiát. A szeretőket csak úgy váltogatja. Az éjszakába nyúló „üzleti vacsorák” és a többnapos rejtélyes távolmaradások egyre gyakoribbá válnak… Alice-nek döntenie kell. Harcoljon a férfi szerelméért, vagy emelt fővel távozzon és új életet kezdjen?

Forrás: bookline.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Nem csak a testi adottságokat örökölhetjük, hanem a lelkieket is

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy vajon a feldolgozatlanul hagyott érzelmeinket átadhatjuk-e a gyermekeinknek? Vajon azáltal, hogy eltemetjük a minket ért megrázkódtatásokat (félelem, harag, gyász, kapcsolati problémák), a gyermekeinknek kell majd befejezni azokat?

Ezt tudja az Air Fryer, azaz a forrólevegős fritőz

Az Air Fryer, vagy forrólevegős fritőz, az utóbbi évek egyik legnépszerűbb konyhai eszközévé vált, és számos háztartásban megtalálható. Ez a modern főzőeszköz nem csak a gyors és hatékony főzést teszi lehetővé, de legfőbb ismertetőjele a minimális olajfelhasználás, ami azt jelenti, hogy az ételek ízletesen ropogósak lesznek, de kevesebb zsírt tartalmaznak. Most bemutatjuk az Air Fryer előnyeit és néhány ötletet ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki ebből a konyhai csodagépből.

A krampusz: A téli ünnepek sötétebb oldala

A krampusz egy olyan figura, akit a téli ünnepek kapcsán sokan ismernek, különösen Közép-Európában és az Alpok régiójában. Bár a Mikulás hozza az ajándékokat a jó gyerekeknek, a krampusz a rossz magatartású gyermekeket "látogatja meg". Ez a különös alak az ünnepi szezon sötétebb és hagyományokkal rendelkező oldalát reprezentálja. Az alábbiakban közelebbről megvizsgáljuk a krampusz történetét, szimbolikáját és azokat a hagyományokat, amelyek körülveszik ezt a misztikus alakot.