2022.02.05. 17:52:52 7900 283

Lehet, hogy eddig Te sem jól használtad? – Ahogy a fürdőköpenyed érdemes megkötni
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak, akik el sem tudják képzelni nélküle a reggeleket, estétket, míg mások ki nem állhatják. A fürdőköpenyt sokunk nélkülözhetetlennek tartja, utazáskor sem hiányozhat a bőröndből, ám nem biztos, hogy a megkötésével tisztában vagyunk. Mert bizony, ezzel kapcsolatban is van új a nap alatt!

Fürdőköpeny - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fürdőköpeny

Ugyan a fürdőköpeny nagyon praktikus kis ruhadarab, viszont egy apró probléma akad vele: a megkötője állandóan kioldódik, így viseléskor sokszor újra kell igazítani. Meglehet, eddig Te is rosszul kötötted meg, ezért ért kellemetlenség a köpeny használatakor!

Íme, a trükk!

A fürdőköpeny megkötőjét elölről indulva dugd át a derekad két oldalán lévő kis körökön, majd azzal a lendülettel a „madzag” két végét húzd vissza előre, hogy a hasadnál tudd megkötni. Voilá, máris tartósabb lesz a megkötő, nem kell napjában ötvenszer megigazítanod.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...