2021.06.28. 14:27:45 9223 229

Lehet, hogy (eddig) Te is rosszul csináltad? – Hétköznapi tevékenységek, új megközelítésben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A koronavírus-járvány elindulta óta tudjuk, hogy hogyan is kell helyesen kezet mosni. Nem egy videót, cikket, rövid vagy éppen hosszabb leírást láthattunk ezzel összefüggésben. Ennek kapcsán is érdemes lehet azon elgondolkozni: vajon hány ilyen hétköznapi, eddig helyesnek hitt tevékenységet lenne jó megvizsgálnunk?

Konyhai tippek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Konyhai tippek

És vajon egy-egy ilyen vizsgálat során hányszor jutnánk arra: bizony ezen van még mit csiszolni. Az alábbi rövid videóban néhány ilyen hétköznapi tevékenységet nézhetünk meg. Valószínűleg nem egyre fogsz rácsodálkozni majd: ezt így kellett volna csinálni?

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...