2022.02.15. 12:15:00 11416 255

Legyen varázslatos pillád házilag készített növesztő szérummal
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A dúsabb és hosszabb szempillák nem csupán műszempilla vagy jó sok réteg szempillafesték segítségével érhető el. Otthonunk kényelmében is növeszthetjük pilláinkat egy saját készítésű, szempillanövesztő szérum segítségével!

Hosszú szempilla - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hosszú szempilla

A szempillanövesztő szérumot otthon készítve sokkal gazdaságosabb módon kaphatunk segítséget a vékonyszálú vagy rövid szempillák bajára. A szempilla hosszabbító szépészeti kezelések amellett, hogy időigényesek és magasabb az áruk, még a meglévő szempilláink károsodását és letörését is előidézhetik.

Miért van szükségünk hosszabb szempillákra? Az egészségesnek és legfőképpen vonzónak tartott szem kötelező elemei, amelyek nem csupán a portól és más, a levegőben repkedő törmelékektől védi meg a szemünk épségét, hanem lelkünk tükrének elfátyolozását is lehetővé teszik. A dús szempilla ragyogóbb megjelenést és magabiztosabb fellépést kölcsönöz.

A szempilla ritkulásának leggyakoribb okai

Az előrehaladott életkor, a hormonális egyensúly felborulása és a rossz arc higiénia mellett allergiás reakció és a változókor is meggyérítheti szempillánkat. Sajnos számos gyógyszeres kezelés és a kemoterápia ugyancsak okozhat gondot. A drasztikus változást okának mindig járjunk utána!

DIY szempillanövesztő szérum

Mielőtt egyáltalán elkezdenénk létrehozni az újonnan használni vágyott szert, mindenképpen győződjünk meg arról, hogy az összetevők egyike sem okoz allergiás reakciót az esetünkben! Ezt elvégezhetjük úgy is, hogy kétnaponta más és más alapanyagot tesztelünk le csuklónk érzékeny bőrfelületén.

A szérum elkészítéséhez vagy tisztítsunk meg egy már meglévő szempillaspirálos tubust és a keféjét, vagy időhatékonyan szerezzünk be egy új üvegcsét és egy ahhoz passzoló pálcás kefét, majd adagoljuk ebbe bele az alábbi olajakat szép sorjában:
- fél ek. ricinusolaj,
- fél ek. E-vitamin olaj,
- fél ek. kókuszolaj,
- 3 csepp levendulaolaj,
- 3 csepp rozmaring illóolaj.

A szérum összeállításához kizárólag magas minőségű alapanyagokkal dolgozzunk, és az összerázott szérumba is csak a tökéletesen tiszta szempillaspirál-kefével nyúljunk bele!
Az elkészült szérumot ajánlott este, közvetlenül lefekvés előtt alkalmazni; kizárólag a pillák tövénél, és fokozottan figyeljünk arra, hogy a szemünkbe ne kerüljön a szerből - legalább 4 órán keresztül kerüljük a szemkörnyék megérintését.
Úgy 3 hónapos napi szintű használat után fogjuk elérni a szempillák maximális hosszát és dússágát.

Forrás: www.scandinavianbiolabs.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Szépítsd a kerted, töltsd fel a lelked

A kert és a kertészkedés fizikai és mentális egészségre gyakorolt számos pozitív hatásáról már többször értesülhettünk. Van azonban a kertekben valami misztikus szépség, valami őserő, amelynek mi magunk is alkotóivá, formálóivá válhatunk. Hihetetlen élmény gyönyörködni a munkánk szó szerinti és átvitt értelmű gyümölcsében és pompájában, elégedetten és elérzékenyülten mustrálni a kertünkbe varázsolt parányi paradicsomi hely folyamatosan megújuló szépségét.

Az artériákban lévő mikroműanyagok növelhetik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát

Az elszomorító tények szerint az egészségre és a környezetre egyaránt káros mikroműanyagok hatalmas mennyiségben vannak jelen. Mindenhol. Ami nem meglepő, hiszen kimutatták, hogy 2019-ben a műanyagtermékek globális szintű éves kibocsátása megközelítette a 460 millió tonna mennyiséget. Ilyenkor természetesen felmerül az újrahasznosítás kérdése, mint (vélt) mentőöv a műanyaghulladékokkal való küzdelem során. Sajnos ennek a műanyagmennyiségnek alig 9 százalékát sikerül újrahasznosítani.

Tényleg le lehet fogyni műtéti úton?

Amikor valaki túlsúllyal küzd, és már minden létező megoldást kipróbált, a műtét lehet az egyik utolsó remény a változásra. Ilyenkor viszont sok a kérdés-kétely, érdemes-e belevágni és mennyire kockázatos egy ilyen beavatkozás. Na és persze a legfontosabb: várható-e látványos eredmény és javulás a végén.