2022.02.15. 12:15:00 11354 255

Legyen varázslatos pillád házilag készített növesztő szérummal
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A dúsabb és hosszabb szempillák nem csupán műszempilla vagy jó sok réteg szempillafesték segítségével érhető el. Otthonunk kényelmében is növeszthetjük pilláinkat egy saját készítésű, szempillanövesztő szérum segítségével!

Hosszú szempilla - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hosszú szempilla

A szempillanövesztő szérumot otthon készítve sokkal gazdaságosabb módon kaphatunk segítséget a vékonyszálú vagy rövid szempillák bajára. A szempilla hosszabbító szépészeti kezelések amellett, hogy időigényesek és magasabb az áruk, még a meglévő szempilláink károsodását és letörését is előidézhetik.

Miért van szükségünk hosszabb szempillákra? Az egészségesnek és legfőképpen vonzónak tartott szem kötelező elemei, amelyek nem csupán a portól és más, a levegőben repkedő törmelékektől védi meg a szemünk épségét, hanem lelkünk tükrének elfátyolozását is lehetővé teszik. A dús szempilla ragyogóbb megjelenést és magabiztosabb fellépést kölcsönöz.

A szempilla ritkulásának leggyakoribb okai

Az előrehaladott életkor, a hormonális egyensúly felborulása és a rossz arc higiénia mellett allergiás reakció és a változókor is meggyérítheti szempillánkat. Sajnos számos gyógyszeres kezelés és a kemoterápia ugyancsak okozhat gondot. A drasztikus változást okának mindig járjunk utána!

DIY szempillanövesztő szérum

Mielőtt egyáltalán elkezdenénk létrehozni az újonnan használni vágyott szert, mindenképpen győződjünk meg arról, hogy az összetevők egyike sem okoz allergiás reakciót az esetünkben! Ezt elvégezhetjük úgy is, hogy kétnaponta más és más alapanyagot tesztelünk le csuklónk érzékeny bőrfelületén.

A szérum elkészítéséhez vagy tisztítsunk meg egy már meglévő szempillaspirálos tubust és a keféjét, vagy időhatékonyan szerezzünk be egy új üvegcsét és egy ahhoz passzoló pálcás kefét, majd adagoljuk ebbe bele az alábbi olajakat szép sorjában:
- fél ek. ricinusolaj,
- fél ek. E-vitamin olaj,
- fél ek. kókuszolaj,
- 3 csepp levendulaolaj,
- 3 csepp rozmaring illóolaj.

A szérum összeállításához kizárólag magas minőségű alapanyagokkal dolgozzunk, és az összerázott szérumba is csak a tökéletesen tiszta szempillaspirál-kefével nyúljunk bele!
Az elkészült szérumot ajánlott este, közvetlenül lefekvés előtt alkalmazni; kizárólag a pillák tövénél, és fokozottan figyeljünk arra, hogy a szemünkbe ne kerüljön a szerből - legalább 4 órán keresztül kerüljük a szemkörnyék megérintését.
Úgy 3 hónapos napi szintű használat után fogjuk elérni a szempillák maximális hosszát és dússágát.

Forrás: www.scandinavianbiolabs.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...