2021.06.07. 10:50:24 8446 244

Legyen tökéletes a piknik – 4+1 kihagyhatatlan hozzávaló
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Míg érzünk egy keveset a tavasz kellemes szeléből, míg nem érkezik el az igazi kánikula és nem szeretnék levenni még a bőrünket is a nagy melegben, de annál szívesebben töltjük az időnket a szabadban, no, akkor van itt a piknikezés ideje.

Vasárnapi piknik - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vasárnapi piknik

Hogy mi kell ahhoz, hogy (szinte) tökéletes legyen ez a szuper szabadtéri program? Görgess lejjebb és kiderül!

Válassz jól!

A megfelelő helyszín kiválasztása már fél siker! Parkok, vízpart környéke, vagy éppen turista útvonalak melletti területek kiválóak erre a célra!

Most ne legyél spontán!

Akár kisebb létszámmal, akár egy nagyobb társasággal indultok piknikezni, tervezzétek meg a programot! Hova mentek, hogyan mentek, ki mit visz majd? Nehogy bármiben is hiányt szenvedjetek!

Nem mindegy, mibe pakolsz!

Szerezz be egy jól pakolható, több rekeszes piknikkosarat, így az étkészlet is problémája is meg van oldva. Ha gyalogtúrát terveztek, egy jól megpakolható hátizsák lesz a tuti befutó. Étkészlet gyanánt pedig műanyag poharak, tányérok és evőeszközök is megteszik.

Tervezd meg a menüt is!

Válassz jól pakolható ételeket, a ragacsos hozzávalókat hanyagold. Kerüljenek jól zárható üvegekbe, dobozokba. Az italokról se feledkezz meg! Legjobb szomjoltó a szénsavmentes ásványvíz, de házi limonádé is kerülhet az üvegbe!

Hogy kényelmesen heverészhess!

Egy nagy, pihe-puha, kényelmes pokróc a piknikezés alfája és ómegája! Férjetek el rajt kényelmes, és az ételeknek is jusson elegendő hely. Érdemes olyan takarót választani, aminek a hátoldala vízálló! Így könnyebben letakarítható, és az sem okoz majd problémát, ha kicsit nedves a föld vagy a fű.

Forrás: wellandfit.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...