2021.04.26. 17:44:34 8241 262

Legyen tökéletes a lábápolás – Otthon is
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A pandémia alatt sok dolgot magunk voltunk, vagyunk kénytelenek elintézni, amivel még az előtt szakemberhez fordultunk. Bevállaltuk az otthoni hajfestést, a bátrabbak a hajvágást is. Volt, aki a manikűrözésbe is belevágott, míg mások inkább a lábukon kísérleteztek.

Ápolt lábak - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ápolt lábak

Hogy a házi pedikűrrel tuti legyen a siker, ezekre mindenképpen figyelj!

Legyen megfelelő a hőmérséklet!

Méghozzá a lábradíré! Így lehet a leghatékonyabban eldolgozni a láb bőrén. Szuper, házilag elkészíthető bőrradír „recepteket” itt találsz!

Kellemest a kellemessel!

A bőrradír felvitele közben masszírozd is át megfáradt lábfejeid, a tökéletes felfrissülésért!

Még a radírozás előtt!

Áztasd lábfejed minimum negyed órán keresztül, körülbelül 38 ⁰C-os vízben. Te is ellazulsz, illetve a fürdő után könnyebb megdolgozni a fellazult bőrt, könnyebb eltávolítani az elhalt hámsejteket. Kerüljön némi illóolaj is a vízbe, citromfű, levendula vagy menta is jöhet. Természetesen, az alapos szárításról se feledkezz meg!

És a végén…

Ha megvagy az áztatással, radírozással, már csak egy szuper, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag lábkrémre van szükséged! Ezzel alaposan kend át talpad, lábfejed bőrét, és jöhetnek is a csini szandálok, papucsok!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...