2021.04.03. 11:38:04 8115 240

Közeledik a nyár! – 2+1 szuper lábradír az ápolt talpakért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már csak néhány hét, és itt a várva várt nyár. Előkerülnek a kis papucsok, nyári topánok, szandik. A télen, tavasszal cipőben sanyargatott lábunk végre újra szabad. Hogy ne érjen felkészületlenül a szandálszezon, próbáld ki ezeket a házilag összedobható bőrradírokat.

Ápolt lábak - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ápolt lábak

A kávé erejével

Egyszerűen elkészíthető házi bőrradír, mely leszámol a lábfejen lévő bőrkeményedésekkel! Ehhez keverj össze 3 evőkanál olívaolajat és 1 evőkanál kávézaccot, masszírozd át vele a problémás részt, majd alaposan öblítsd le.

Minden elhalt hámsejtet eltávolít

A tengeri sóval (ennek hiányában konyhasóval) készített bőrradír eltávolítja az elhalt hámsejteket, emellett értékes ásványi anyagokkal, E- és B-vitaminnal látja el bőrünket. Körülbelül negyed érett avokádót törj össze villával, tegyél bele 1 evőkanál tengeri sót és 1 teáskanál citromlevet, alaposan keverd össze. Masszírozd át vele a talpad, lábfejed, végül alaposan öblítsd le.

Egy kis édesség

Segít a berepedezett bőrön, ha összekeversz 3 evőkanál mézet és 1 evőkanál cukrot. Vidd fel a lábaidra, masszírozd be alaposan, majd öblítsd le.

Most pedig nincs más hátra, mint bársonyos talpakkal várni a szandál- és papucsszezont.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...