2018.12.03. 17:47:08 9340 387

Legyen édes a karácsony! – Apró, ám annál finomabb ajándékok kicsiknek és nagyoknak!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Korábban, vagyis a gyerekek születése előtt hagyománynak számított, hogy valami aprósággal meglepem a barátnőimet ezen a szép ünnepen. Igyekeztem kreatív, ám egyszerű ajándékokat összedobni, amivel nem kellett sokat pepecselni, ám nagy örömet okoz.

Édes ajándékok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Édes ajándékok

Szerepelt a repertoárban forralt borhoz szükséges alapanyagok ízléses, vagy éppen vicces csomagolásban. De volt muffinrecept, természetesen csak a száraz hozzávalókkal!

De bevallom, az utóbbi időben kifogytam az ötletekből és az időből is, akadtak más, nem kevésbé fontos teendők! Ám a lenti képkockák erőt adtak, hogy némi kreatívitással, ügyességgel, szinte minimális idő alatt remek ajándékokat készíthetünk szeretteinknek! Hajrá, hajrá, már csak pár hét van karácsonyig! (A videóban szereplő sütiremekek is nagyon mutatósak, de én ezt egyelőre profikra bíznám!:-))

A csatorna videóira itt iratkozhatsz fel!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...