2018.01.28. 10:58:24 13233 459

Legyen a háznál mindig friss citromlé! – 1+1 tipp
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Teába, süteménybe, sőt, egyes péksüteményekbe is citromlevet teszünk. Lehetőség szerint frissen facsartat, természetesen! És az is természetes, hogy egy egész citrom leve szinte soha nem kell, úgyhogy nagy valószínűséggel a megkezdett citrusos mehet majd a szemetesbe…

Friss citromlé - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Friss citromlé

És amikor majd legközelebb kell egy kis citromlé, nem kis bosszúsággal újra nekiállunk facsarni egy kis savanyú nedűt, a megkezdett gyümölcs pedig hasonlóan végzi majd, mint korábbi társai. De hogyan oldjuk meg, hogy minden alkalommal friss, vagyis nem üveges citromlével ízesíthessük italunkat, ételünket, és kidobni se kelljen a megmaradt gyümölcsöt? A válasz egyszerűbb, mint gondolnánk!

Mindig frissen facsart!

Sőt, rögtön két megoldás is a rendelkezésünkre áll!

A legegyszerűbb!

Na jó, ezzel a tippel valószínűleg nem árulunk el senkinek sem túl sok újat! Ha csak egy kevés citromlére van szükséged, vágd ketté a gyümölcsöt, és a nem használt részt csomagold frissen tartó fóliába. Néhány napig eláll a hűtőben, de azért ne várj sokat a felhasználásával!

Végy egy fogpiszkálót!

Szóval, keríts egy fokpiszkálót, majd egy citromot. Most a fogpiszkálóval fúrj egy lyukat a gyümölcsbe! Ezen keresztül már préselheted is a friss citrusos levet! Ha megvan az elegendő mennyiségű citromlé, csak dugd vissza fogpiszkálót a lyukba, és már le is zártad a citromleves „tartályt”.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...