2018.07.13. 15:13:48 8695 276

Légy illendően felöltözve kánikulában is a munkahelyeden!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Elérkeztünk az év azon szakaszához, amikor is helyt kell állnunk a fojtogató, fülledt időben. Dupla kihívást jelent ez akkor, amikor a hivatásunk miatt nem öltözhetünk fel a lehető legszellősebben munkanapokon. Egy kevés szabadságot kapnak öltözködés terén azok, akik nem meghatározott munkaruhában kénytelenek letölteniük a munkaidejüket, ám nekik is kötik a kezüket az illendőség írott és íratlan szabályai.

Irodai öltözék - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Irodai öltözék

Mit viselj nyári hőségben az irodában?

1) Természetes alapanyagból készült ruházatot:

A hőségben jobb elfelejteni a farmer és a poliészter alapú puplin anyagokat, ezek helyett válasszunk inkább vásznat, selymet és muszlint. Tehát minden olyat alapanyagból készült ruházatot, amely „lélegzik”. Az sem hátrányos, ha nem testre simuló fazont veszel fel, ilyenkor a lenge fazonok úgyis divatosak. Egy bővebb tunika vagy egy elegáns szabású kezeslábas is jó választás!

2) Nem túl kihívó szabású ruhát:

Az extra rövid sortokat és a hasat (vagy akár annak csak egy részét) szabadon hagyó toppokat hagyjuk meg a strandra. Ismered a szabályt: Vagy a lábad (egy része!) vagy a vállad maradjon csak szabadon. Az úgynevezett midi hosszúságú nyári ruhák tökéletes irodai viseletek, de egy hosszabb szárú nadrághoz felöltött ujjatlan blúzzal sem fogsz mellé lőni.

3) Remekbe szabott nyárias öltözéket:

Az elegáns szabású – és nem túl rövid! – rövidnadrágok már nyugodtan beépíthetők az irodai ruhatárunkba. Léteznek direkt ilyen megoldással készült kosztümök is. Az igazán nyáriasnak mondott pántos ruhák is szóba jöhetnek, akkor, ha nem keltik másokban azt az érzetet, hogy a tengerpartra vagy egy kerti partira készülsz bennük.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...