2018.02.26. 17:46:00 13813 386

Légy bátor! – Készíts szőrtelenítő waxot házilag!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Így télen az ember lánya kevésbé van rákényszerítve a rendszeres, vagy inkább gyakori szőrtelenítésre, mivel amúgy is lassabban nő az a „prém”. Meg a vastag ruházat, hosszú nadrág, vastag harisnya is sokat takar.

Szőrtelenítés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szőrtelenítés

Persze, azért nem növeszthetünk „téli bundát”, alkalmanként nem árt eltávolítani a felesleges szőrszálakat. Plusz motiváció lehet – amellett, természetesen, hogy azért a párunknak is tetszeni szeretnénk – ha időnként fürdőruhában kell lejtenünk (például mert úszni járunk a gyerkőccel), esetleg egy-egy edzésen is meg kell mutatnunk csupasz virgácsainkat. No, a lényeg a lényeg, hogy mi, nők, nem húzhatjuk olyan sokáig az időt lábunk, hónaljunk, egyéb testrészeink szőrtelenítésével, mint mondjuk az urak az „archajuk” borotválásával.

Számtalan lehetőség

Szerencsére, ma már rengeteg lehetőség közül választhatunk. Kényelmes, gyors és nem utolsó sorban fájdalommentes megoldás a borotva, vagy a különböző szőrtelenítőkrémek. Tartósabb eredményt ígérnek a különböző epiláló készülékek, vagy a gyanta, ám ezek használatakor azért nem őszinte a mosolyunk. Utóbbit akár kozmetikus is elvégezheti, de mi magunk is „nekiugorhatunk”, ha elég bátrak vagyunk. És persze, léteznek a tartósan szőrtelen életet ígérő kezelések, ahol valószínűleg nem a fájdalommal, sokkal inkább a pénztárcánkkal kell megküzdenünk.

Keverhetünk mi is!

Ha érzünk magunkban elég bátorságot, hogy otthon oldjuk meg az epilálás kicsit fájdalmasabb verzióját, de valamilyen természetes, magunk készítette „szerrel” próbálkoznánk, akkor elő az edényekkel és a következő hozzávalókkal!

Epiláló wax házilag

Hozzávalók:

  • 10 dkg cukor

  • 30 ml citromlé

  • 10 ml víz

Keverd össze a hozzávalókat, majd hevítsd 40 ⁰C-ig. Hagyd egy picit hűlni és már használhatod is!

Így használd!

Vidd fel a megtisztított bőrre az anyagot egy spatula segítségével (drogériákban beszerezhető), majd tegyél rá egy lehúzócsíkot (szintén beszerezhető drogériákban), és a szőrnövekedés irányával ellenkezően húzd le a bőrödről. Ha készen van, valamilyen hűsítő krémmel, géllel kend be a kezelt területet.

Amire ügyelj!

Először mindenképpen próbáld ki a bőröd egy kisebb területén, nehogy érzékeny legyél a „készítményre”! Ha lehet, ne valamilyen fontos esemény előtt vesd be ezt a technikát, kísérletezd ki, hogyan tudod a leghatékonyabban, legfájdalommentesebben lehúzni a csíkot! Szóval, mindenképpen tarts próbát!

Ha még sincs kedved az egész procedúrához, itt találsz magadnak (fel)mentő ötleteket.

Ha pedig szőrbenövéstől szenvedsz, arra is van megoldás!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...