2016.12.10. 17:45:23 12584 309

Végre! - 5+1 ok, amiért nem érdemes szőrteleníteni
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Na jó, ilyenkor télen azért lehet kicsit csalni (persze, csak ha a ház urát sem zavarja:-)), és nem kell állandóan a szuper sima, szuper selymes lábakra törekednünk. És igen, a hónaljunk is kibír még egy hetet. Ha nagyon lazák vagyunk, más is… Végülis mostanában nem kell bikiniben lejtenünk…

Epilálás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Epilálás

Persze, nincs is jobb érzés, mint végigsimítani frissen szőrtelenített lábunkon, de kár, hogy nem egy csettintésre tűnik el a nem kívánt bunda a testünk bizonyos részeiről. És néha olyan jó lenne egyszerűen csak kihagyni az egész hercehurcát. Nincs esetleg valami tudományos magyarázata annak, hogy a szőr jó helyen van ott, ahol van? Hát, a következő 6 indok, ha nem is tudományos, de magyarázat, hogy néha „szőrösen” is szép az élet.

Felejtsd el a borotvát/epilátort/gyantát, mert…

... a borosta a lábon sem szép

Ha életünk párja borostás arccal hozzánk bújik, bizony nem önt el mindig minket a boldogság. Merthát szúr, meg bök, meg minden. No, borotválás esetén ugyanez a helyzet áll fent a lábunk, illetve egyéb más testrészünk esetén. Amint megszabadulunk tőle, máris ott a következő adag „smirgli”. Soha nincs vége…

... annak ott védelmi funkciója is van

Nem véletlenül lettünk úgy kitalálva, hogy testünk egyes területeit, mondjuk az intimebb részeket szőr borítja. Itt védelmi funkciója is van a „prémnek”, segít távol tartani a különböző baktériumokat, kórokozókat.

... így is kímélheted a pénztárcádat

Akár az egyszerűbbnek tűnő borotvát, akár epilátort, „sk” vagy kozmetikus általi gyantázást, akár valamilyen tartós szőrtelenítési módszert választasz, bizony a zsebedbe kell nyúlnod. Pedig mennyi mindenre lehetne még költeni azt a pénzt…:-)

... ha szeret, „bundásan” is szeret

Bizony, sokan egy tartós kapcsolatban kicsit elengedik magukat, és néha-néha elfelejtenek szőrteleníteni. Míg a férfiak az arcukon, addig a hölgyek a lábukon növesztenek némi „prémet”. De hát a szerelem így is, úgy is szerelem.

... ki akar sérüléseket szenvedni?

A borotvával megvághatod magad, a gyanta, epilátor fáj, meg piros foltok, néha véraláfutás keletkezik a szőrtelenített területen. Persze, a szépségért meg kell szenvedni, de ennyire?

PROAKTIVdirekt nyereményjáték - nyerj akár 10.000.000 Ft-ot!PROAKTIVdirekt nyereményjáték - nyerj akár 10.000.000 Ft-ot!

... rengeteg időt spórolhatsz meg nélküle

Azt tudtad, hogy több mint 70 napot töltünk el epilálással egy évben, mi nők? Ugye, milyen sok? Képzeld, mennyi mindent lehetne csinálni ennyi idő alatt!

Persze, az ember úgysem bírja megállni, hogy ne essen neki a lábán és egyéb helyeken éktelenkedő szőrszálaknak. De azért jó néha eljátszani a gondolattal, hogy mi lenne, ha… :-)

Nyerj akár 10 millió forintot készpénzben>>

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...