2019.06.12. 17:45:41 9140 247

Legütősebb akciófilmek - nőknek is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Jó filmet keresel estére? Aput nem érdekli a mozivászon-romantika a hollywoodi puccs és giccs neked is túl cukormázas, de Tarantino filmjeit sem érzed magadénak? Mutatunk néhány olyan akciófilmet, amik a nőnek is élvezetesek és élményt jelentnek, azonban a férfi családtagok sem alszanak édes álmot rajtuk!

Mozi, otthon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mozi, otthon

Kingsman – A Titkos Szolgálat

Bridget Jones Mark Darcy -ja főszerepben - hideg angol eleganciával, feddhetetlen megjelenéssel és sok-sok okos humorral. Szóval Colin Firth abszolút hozza a kötelezőt, amellett pedig a sztori is tartogat egy – két fordulatot, rengeteg humort és fontos lelki szálat is. Harc jelenetekben is gazdag, ezekben viszont a rendezők olyan kép világgal és rendhagyó vágási technikákkal operáltak, amiknek köszönhetően nem egy „sima püfölés” került a képernyőre! Látványvilág öt csillagos a jó, a színészek jók - és egy kis spoiler a csajoknak, akik amúgy kikapcsolnák egy ilyen jelenetnél; nyugi, a kutyus nem hal meg!

RED, RED 2

A nagy öregek összeállnak egy nyugdíjas mozira? Ezek mindig remek alakítások szoktak lenni! A Red filmek kapcsán sincs ez másként, Bruce Willis vagány, sármos és nyilván hős, ahogy lenni szokott, Helen Mirren százhúsz évesen is dögös lesz, mint most, vagy mint húsz éve, John Malkovich pedig kicsit őrült, - ahogy mindig. És mind nagyon viccesek, így vagány produkció a javából. Oké, itt a szerelmi szál sem elhanyagolható, de inkább komolytalan és nevetős, mint cukormázas, férfi lélek is kibírja valahogy. Cserébe piff-puff dirr-durr is van persze, meg gyönyörű robbanás felvételek, szóval az izgalom nem marad el!

Szupercella

A cím megtévesztő, szó sincs viharról, nem katasztrófa filmről van szó. Angol címe az Escape plan – azaz szökési terv - sokkal jobban utal a tényleges sztorira. Ez ugyanis a fő szál: Tervezett, de nem így tervezett szökés a világ legszigorúbb börtönéből. A mozi a fentebb említett „nagy öregekkel nem lehet mellé nyúlni” elven készült és valóban őrült jó lett. A Schwarzenegger és Stallone vezette szuper szereplő gárdát erősen alátámogatja még a végtelen sok fordulat, és nem várt csavar is. Azonban bocsi lányok, de a szerelmi szál ezen a ponton kimaradt. A film így is oda ragaszt a képernyő elé közel két órára.

Vérmesék

Luc Besson odarakta. Kifejezetten vicces film, Michelle Pfeiffernek nagyon jól áll a szarkasztikus humor és ez az émelyítően nyers szerep. Dianna Agronnak közel akkora szerep jut ebben a vér-mesében, mint Robert De Nironak, de jól is hozza a neki szánt filmkockákat. A történet szála talán annyira nem izgalmas, de poénok elviszik a hátukon az egészet, a filmes robbantásokat pedig mindenki szereti!

Deadpool és a Deadpool 2

Figyelem, itt vannak a filmek, amikben Ryan Reynolds nem jó képű! Viszont vicces. Ez a két film külön is kb. ugyan azt nyújtja, mint együtt és bár valamicskét hozzá tehet, nem szükséges feltétlenül tudnunk bármit a Marvel univerzumról, ahhoz, hogy élvezhető legyen. Lődözés, robbanások, képregény alapnak megfelelően eltúlzott küzdelmek, némi bénázással fűszerezve. A főszereplő végig komikusan gyenge jellem és a végkifejlet sem túl erős, azzal együtt maga mozi izgi, vicces, és ad a romantikának is (két pofont).

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...