2023.08.24. 09:30:00 6775 229

Lassan búcsúznunk kell a nyártól, tegyük azt stílusosan!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az évek és ezen belül az évszakok váltakozása időnként érzékenyen tudja érinteni az embert. Igen, a változás és a dolgok elmúlása teljesen természetes, de azért egy kicsit had legyünk szomorúak, mi, akik imádjuk a nyarat a maga nehézségeivel együtt is. Mivel még pont “egy hét” van hátra az augusztusból, maxoljuk ki a hátralévő nyarat!

Nyári piknik - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyári piknik

Az őszre való lelki felkészülés lehetőséget ad arra, hogy tudatosan élvezzük a nyár utolsó napjait, és pozitívan tekintsünk az elkövetkező időszakra. Te is tudod, hogy nem járunk jól azzal, ha erőltetjük a jókedvet és görcsösen ragaszkodunk az évszakhoz, ehelyett inkább búcsúzzunk stílusosan a nyári időszaktól!

Akár volt, idénre nyári bakancslistád, akár nem, az biztos, hogy vannak olyan tevékenységek és érzések, amelyeket szorosan a nyárhoz kötsz. Gondold végig, mik voltak azok a dolgok, amik miatt alig bírtál magaddal a tavasz végén, és vedd számba, hogy sikerült-e mindenben részt venned! Hiányzik még egy-két pont a listádból? Nosza! Még jó idő van az éjszakai fürdőzéshez, még nekiállhatsz az olvasásra szánt regénynek, és még a nyár legnagyobb kerti partiját is meg lehet szervezni!

Stílusosan búcsúzhatsz a nyártól akkor is, ha már minden nyárra tervezett programon részt vettél. Ilyenkor csupán arra van szükség, hogy az idei nyár legemlékezetesebb pillanatait felelevenítsük - legjobb egy olyan társaságban, amelynek tagjaihoz sok közös történés fűz -, tehetjük ezt szóban is, de nagyon kedves program, ha létrehozunk egy közös nyári emlékalbumot a vicces vagy megható sztorik gyűjteményeként.

Ha már stílus, akkor gondoljunk a divatra is!
Gyorsan nézz körül a ruhásszekrényedben, és készítsd elő a kedvenc nyári ruháidat! Ha akad olyan, amit valami különleges eseményre tartogattál, de nem került sor mégsem a viselésére, akkor ne várj vele tovább! Mi lenne tökéletesebb alkalom a legszebb nyári ruhád viselésére, mint a nyár méltó elbúcsúztatása?

Engedd, hogy az ez az átmeneti időszak segítsen lelkileg is megújulni. Ha nehezen megy az elengedés, akkor meditáció, jóga, vagy bármilyen más lelki gyakorlat segíthet, kiegyensúlyozottabbá és nyugodtabbá válni, hogy az ősz ne csak a szomorúságról és szürkeségről, hanem a számtalan lehetőségről is szólhasson.
Ha pozitívan és tudatosan tudunk az őszi évszakváltáshoz viszonyulni, akkor az is emlékezetessé és kellemessebbé tud válni, mint a korábbi években.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...