2018.10.16. 10:28:38 8693 285

Lakberendezési tippből soha nem elég! – Videó
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem mondom, hogy az október kifejezetten a házfelújítás időszaka, de lakberendezni, tervezgetni, álmodozni ilyenkor is lehet. Sőt, bizonyos ötletek kivitelezésére ilyenkor van időnk, persze, szigorúan „házon belül”. Szóval, az ősz derekán sem kell lemondanunk a kreativkodásról!

Otthonos nappali - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Otthonos nappali

És milyen szerencse, hogy manapság már nem is olyan nehéz ihletet meríteni ahhoz, hogy otthonunk még csinosabb, még kellemesebb legyen számunkra. Hála a technikának, és annak gyors fejlődésének, manapság már elegendő néhány „lakberendezős”, ötletekkel teli kisfilmet megnézni, és máris úgy érezzük, mintha homlokon csókolt volna minket a múzsa. Íme, még egy videó, hogy minél előbb összetalálkozhass azzal a bizonyos múzsával!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...