2016.01.01. 19:00:50 7692 273

Kutyák, akik nagyon, de nagyon nem szeretnek fürdeni!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Imádnak játszani, odavannak a labdáért, a jutalomfalatért, sőt, lehet, hogy még úszni is szeretnek - nyáron, a közeli tóban. De a fürdés, nos, az más tészta... Egyszerűen nem az ő műfajuk. Persze vannak kutyák, akik egyenesen fejest ugranak egy kád vízbe, de sokan bizony ódzkodnak attól, hogy - akár csak egy picit is - vizes legyen a szőrük.

Kutya fürdetés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kutya fürdetés

Ebben a vicces videóban is így van ezzel a kutyák kb. 80%-a. Hiába, a víz, egy nagyon, de nagyon ellenszenves dolog, nedves és tapadós lesz tőle a bundájuk. Jááj... :) Mindent meg tennének annak érdekében, hogy meghiúsítsák a fürdetést, sőt némelyik még a törölközést is végig morogja. Aztán ott van a másik véglet, aki magától ugrik a kádba! :) Vicces kis ebek.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...