2023.05.08. 17:47:22 7937 240

Különleges és emlékezetes esküvői torták – Mert nincsen esküvő torta nélkül!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt hiszem, mindannyian egyet érthetünk abban, hogy egy lagziban az ételkínálat, sütemény- és tortafelhozatal nem minden, de nagyon is fontos és szerves része a eseménynek. Finomabbnál finomabb sütikből nincs is hiány, az esküvői torta pedig sokszor felér egy műalkotással. Előfordul, hogy egy nagyon vicces műalkotással.

Esküvői torta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Esküvői torta

Mert ez a torta sok mindent kifejezhet, sugározhat: lehet elegáns, lehet színes, lehet vidám és lehet igazán mókás is. És megesik, hogy valami egggészen vicces dolog tárul a szemünk elé az esküvői tortát meglátva. Ha a cél a nevettetés, nincs is gond. Ám ha valami teljesen mást szerettünk volna az édességgel kifejezni, akkor nem biztos, hogy olyan mókás a dolog.

Lehet, hogy csak a teteje vicces, de az nagyon!

Van, aminek a mérete lenyűgöző

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A sokat emlegetett pozitív gondolkodás – nem szabadna félvállról venni

A pozitív gondolkodásról való diskurzus olyannyira felkapottá vált az elmúlt évek folyamán, hogy óhatatlanul is felszínre törtek az ezzel kapcsolatos sarkítások, „értékhígító” elemek. Éppen emiatt történhetett az, hogy sokan elveszítették az érdeklődésüket a téma iránt, nem veszik komolyan az ezzel kapcsolatos nézeteket, sőt, olyanok is akadnak, akik egyenesen nevetségesnek és életellenesnek tartják a pozitivitást. Ezt a problémát igyekszünk az alábbi sorokban górcső alá helyezni, abban reménykedve, hogy néhány felhőoszlató válaszra lelünk mindeközben.

„Nekem a Balaton…” – Utazz le a Balcsi partra szuper filmek segítségével

Kinek a déli, kinek az északi, kinek az egyik csücsök, kinek a másik a kedvence, de a Balaton mindenkit lenyűgöz, magával ragad. A bulik, a kirándulóhelyek, a strandok, a lángos illat – kellemes emlékek, amelyeket minden tavasszal várunk, és minden ősszel nagyon nehezen engedünk el.

Ritkán látható klasszikusok is szerepelnek az idei Magyar Mozgókép Fesztivál programjában

A legújabb magyar filmek és premierek mellett ritkán látható klasszikus alkotások is szerepelnek az idei Magyar Mozgókép Fesztivál programjában. Az új néven megrendezett, MOZ.GO fesztiválra keresztelt programsorozat Veszprémben, Balatonfüreden és Balatonalmádiban várja a közönséget június 12. és 15. között.