2019.11.18. 17:39:08 6235 271

Külföldön karácsonyoznál? Itt a legkedveltebb helyszínek közel s távol!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Menekülnél a zimankós téli ünnepek elől? Miért ne szakadhatnál ki a megszokott hagyományok köréből? Egyre többen választják a karácsonyi időszakot az éves fáradalmak kipihenésére. Sőt, egyesek a nyári szabadságot is eltolják az év végére, mert annyira elvágyódnak a télből a nyárba. Még nem késő megszervezni!

Utazás, karácsony - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Utazás, karácsony

Télből a nyárba? Bizony sokunknak jól is esne a lelki melegség mellé egy kis napsütés is. Amennyiben kimaradt idén a nyári családi kiruccanás, abban az esetben sincs minden veszve: Még le lehet csapni a december végi időpontokra!

Melyek a leglenyűgözőbb helyszínek a rendhagyó karácsonyi partihoz?

Dél-Afrika

A csillogó fények és a rengeteg üzlet miatt nem annyira lesz idegen ez a multikulturális helyszín. A nagyvárosok karácsonyi koncertjei mellett pedig természetvédelmi területek is felfedezésre várnak.

Maldiv-szigetek

Gyönyörű strandok, 30 fok feletti hőmérséklet, családi üdülők és számtalan gyermekprogram várja az ide látogatókat. A lélegzetelállító látványosságokat pedig megkoronázhatjuk karácsonyfánkkal.

Mauritius

A békés, meleg tengervíz garancia a teljes kikapcsolódásra. A buja növényzet az elmaradhatatlan skarlátvirágokkal pedig kissé megidézik az idehaza oly divatos Mikulásvirágokat, így a homokos tengerparton sem lesz olyan furcsa kibontogatni az ajándékokat.

Hova utazzunk, ha maradnánk Európában?

Nürnberg (Németország)

Forralt bor, pörkölt mandula és mézeskalács illata csábítja a kulináris élvezetekre vágyókat, míg a kisebbek számára a Játékmúzeum lehet vonzó. Az innen induló Csillagtúrákat sem érdemes kihagyni!

Valkenburg (Hollandia)

A mesemondó könyvek csodája elevenedik meg a városban, hiszen itt található Európa legrégebbi és legnagyobb földalatti karácsonyi piaca. A barlangokon kívül az elmaradhatatlan Marlstone termékek és hagyományos kézműves portékák kápráztatják el az itt pihenőket.

Forrás: christmas-day.org/exquisite-christmas-holiday-destinations-worldwide.html

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...