2019.09.29. 17:48:06 10242 317

Kozmetikumaink ősi összetevője – Ismerd meg a tigrisfüvet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha csapból nem is, de a reklámokból biztosan a hidratáló hialuronsav és az anti-aging retinol folyik. De a hatásuk leginkább a bőr típusától függ. Ezért aztán a szépségszakértők szeretnék egy olyan kozmetológiai összetevőre felhívni a figyelmet, amely szinte minden bőrtípus botanikai eredetű megmentője lehet!

Tigrisfű - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tigrisfű

A tigrisfű (ázsiai gázló) elnevezésű gyógynövényt több ezer éve alkalmazzák a sebgyógyításban, a test és a lélek csodaszereként tartják számon. A növény sikeresen veszi fel a küzdelmet a bőrpír ellen és a sérült, érzékeny bőrt is helyreállítja. Ezen tulajdonságai miatt arcápoló szérumok és hidratálók kedvelt összetevője. A csomagolásokon „centella asiatica” néven keresendő.

Mire jó a tigrisfű?

Rosaceával küszködők figyelem! Ezt a hatóanyagot még a ti érzékeny bőrötök is tolerálni fogja. A gyulladást gátló anyagokban és antioxidánsokban gazdag növény a súlyos bőrszárassággal és a pattanásokkal is megküzd. Ráncok leküzdésére, hajnövekedés serkentésére, narancsbőr csökkentésére és ödémára szintén bevethető. Az antioxidáns tulajdonságai pedig nemcsak a kollagén szintézisét szabályozza, de a szabad gyököket is leküzdi.

Hogy érdemes használni a tigrisfüvet tartalmazó készítményt?

Heti többszöri használatra alkalmas és hosszan a bőrön maradó termékeket válasszunk! Persze olyat, ami magas koncentrációban tartalmazza a gyógynövényt.

A legjobbat akkor tesszük a bőrünkkel, ha éjszakai krémként kezeljük a tigrisfű hatóanyagaival. Érdekességként megemlítenénk, hogy a növényt tea formájában is elfogyaszthatjuk, de a kísérletezőbb kedvűek akár nyersen, salátaként is ehetik a levelét.

Forrás: goodhousekeeping.com/beauty/anti-aging/a27965336/what-is-cica/

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...